cutted

A keresőmarketing alapú weboldal

A keresőmarketing portfólió, az ügyféltermelő weboldal motorja

Weboldal készítés, keresőmarketing szemlélettel

Vajon mennyire fontos, hogy az aki a weboldalt megtervezi (rendszertervezés) vagy elkészíti az arculatát (arculattervezés), rendelkezzen nagyfokú marketing ismeretekkel? Vajon mennyire fontos, hogy a programozó ne csak egy "kiváló" webfejlesztő legyen, hanem magas szinten ismerje a keresők minden elvárását? Minden bizonnyal nagyon fontos elvárások!
Ha egy profitorientált vállalkozás weboldaláról van szó, bizonyára az egyik legfontosabb tényező.
Ha Ön a weboldalát egy kiváló honlapkészítő céggel tervezteti meg, amely mellesleg "szuper" weboldalakat is készít, de azok üzletileg nincsenek céltudatosan felépítve, minden bizonnyal kockázatos játékot folytat.
Ha üzletileg sikeres weboldalban gondolkodik, akkor már a weboldal készítés megkezdése előtt átfontolt tervet kell készíteni arra vonatkozóan, hogy milyen üzleti célokat kíván elérni a weboldallal. Ha azt szeretnénk, hogy a weboldal az elindulása után sikeres legyen a keresőkben, rengeteg látogatót, ügyfelet termeljen a vállalkozás számára, figyelembe kell venni már a tervezés megkezdése előtt, a keresőoptimalizálás szabályrendszerét.
Fontos, hogy a weboldalt készítő porgramozó ne csak azzal legyen tisztában, hogy "mit kell létrehozzon, mit kell leprogramozzon", hanem azt is tudja, hogy ez a programkód hogyan fogja maximálisan kiszolgálni a keresőmarketing célokat. Nem mindegy ugyanis, hogy a weboldal mennyire keresőbarát módon van felépítve. Vannak olyan programnyelvek (flash, javascript), melyek információit a keresők nehezen vagy egyáltalán nem képesek felismerni. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy a weboldal milyen gyorsan töltődik be a felhasználó számítógépén. Ez is nagy mértékben magától a programozástól függ. A keresők a weboldalak programkódját "olvassák el", és rengeteg szempontot figyelembe véve ez alapján rangsorolják őket a találati listákban, így maga a programozás kiemelt fontossággal bír.
A weboldal készítés, keresőmarketing szemlélettel valójában azt jelenti, hogy a weboldalt a tervezéstől a kivitelezésig úgy valósítjuk meg, hogy már az elindulás pillanatában a weboldal, a portál vagy éppen a webáruház többszörös előnnyel rendelkezzen a konkurens oldalakkal szemben azáltal, hogy minden egyes elemében üzletcentrikus tulajdonságokkal és "látogató-megfogó", "látogató-vezérlő" képességekkel rendelkezik.

km1

A keresőmarketing alapú weboldal előnyei és hátrányai

A keresőmarketing alapon épített weboldal előnye, hogy valójában nem egy weboldal. A keresőmarketing alapú weboldal, ügyféltermelő weboldal, olyan rendszer, amely az üzleti tevékenységnek, a vállalkozásnak az ügyfeleket termelő gépezete.
Azáltal, hogy a technikai megvalósítást teljes mértékben üzlet- és profitcentrikussá tesszük, nem egy hagyományos értelemben vett egyszerű honlapot hozunk létre, nem úgy tekintünk rá mint a vállalkozás weboldalára, hanem az üzletünk "hajtómotorja" lesz, amely a nap 24 órájában, maximális "gőzerővel" azon dolgozik, hogy nap mint nap leszállítsa az üzlet számára az interneten keresztül érkező ügyfeleket, vevőket és partnereket.
Az ügyféltermelő weboldalak a keresőmarketing által olyan előnyökhöz juttatják a vállalkozást, mely felbecsülhetetlen. Az üzembe helyezett ügyféltermelő honlap, amely mögött folyamatosan egy profi csapat dolgozik azon, hogy a weboldalra egyre több potenciális látogatót hozzon, a vállalkozást már középtávon is, többszörös piaci pozícióba hozza a konkurenciákkal szemben.
Egy hagyományos, üzletileg nem megtervezett oldallal szemben, a keresőmarketing alapú ügyféltermelő weboldal további előnyei a hosszútávú üzemóra, az éveken át garantált minőségi megjelenés és a bővíthetőség.
A hosszútávú üzemóra azt jelenti, hogy a weboldal nem szorul karbantartásra, képes jóval nagyobb számú látogatót "lekezelni", mint amivel induláskor rendelkezik, hiszen folyamatos látogatószám növelés történik. Az éveken át garantált minőségi megjelenés azt jelenti, hogy az ügyféltermelő weboldal olyan arculatot kap ma, amellyel bátran versenyre kelhet akár több év múlva is. Az arculat nem lehet elavult egy üzletileg sikeres honlap esetében. A bővíthetőség egy olyan további alapvető elvárás, hogy az üzlet növekedésével könnyen és egyszerűen lehessen csatolni az oldalhoz új elemeket, olyanokat amelyeket az új feltételek, a nagyobb üzlet, a változó piaci környezet megkívánnak.
A keresőmarketing alapú ügyféltermelő weboldal üzletileg hátrányokkal nem rendelkezik, hiszen maga az üzlet és a piaci elvárások "építik fel" teljes mértékben.

km2

Hogyan jön létre a weboldal, keresőmarketing alapú szemlélettel?

Amikor egy weboldalt tervezünk, legyen az rendszertervezés vagy arculattervezés, minden egyes részét az oldalnak aszerint vizsgálunk és alakítunk ki, hogy az éppen milyen hatékony ügyféltermelő célt fog szolgálni. Egy képet nem azért választunk ki, mert jól néz ki, hanem azért mert céljaink vannak vele, például a látogatók megnyugtatása, vagy éppen figyelemfelkeltés az adott oldalon.
Kiemelten fontos ismerni például a színek és a színkombinációk hatásait az emberi tudatra és tudatalattira. Például ha egy drága "dolgoról" azt akarjuk elmondani tudatalatt, hogy olcsó, akkor semmiképpen nem alakalmazunk nagy felületeken narancssárga és erős vörös színeket, hiszen ezek pont az ellenkező érzést ébresztik a felhasználóban.
Operálhatunk a formákkal is. Fel akarjuk dobni a felhasználót? A lágyság és puhaság érzését akarjuk neki átadni? Netán azt kívánjuk elmondani tudatalatt, hogy itt minőséget kap?
Minden egyszerűbb és összetett marketing célnak és üzenetnek megvannak a jól kiforrott, hatékony megoldásai.

Továbbá minden egyes weboldalon a látogatókat "vezetni kell". Egy weboldalnak mindig legyen nagyobb és kisebb célja egyaránt. Ha nincs cél, akkor teljes mértékben a véletlenre bízzuk a látogató viselkedését. A látogató vezetése a célok felé jól összehangolt tudatos és tudatalatti, látványos és egyszerű elemekkel, képi és technikai eszközökkel, üzenetekkel, intuitív megoldásokkal valósul meg. Egy ügyféltermelő, keresőmarketing alapú weboldal ezáltal eléri a maximális látogató konverziót, így a lehető legideálisabb választás a profitorientált vállalkozás életében.

km3

Mennyivel lesz több egy weboldal ezáltal?

A keresőmarketing alapon épített oldalak nagyfokú teljesítménye minden környezetben, minden gazdasági ágazatban megmutatkozik. Vajon melyik vállalkozás mondhatja el azt magáról, hogy nincsenek konkurenciái? Egyik sem...
Márpedig ha van konkurencia, minden bizonnyal verseny is van. A verseny pedig megköveteli a vállalkozástól, hogy lehetőségeihez mérten, de mindenképpen a maximumot hozza ki az internetes piaci környezetben is. Ebben a maximumban kiemelt szereppel bír az üzlet weboldala. A vállalkozás ügyféltermelő weboldala, amely a rohamos változásokkal egyre fontosabb és fontosabb szerepet kap a cég mindennapi életében.

portfolio200

A Keresőmarketing portfólió

A keresőmarketing portfólió az a megoldáscsomag, amely maximálisra növeli a weboldal látogatottságát, mert a hatékonyság számít! Ha Ön már rendelkezik saját weboldallal, de azt tapasztalja, hogy az nem eredményes, akkor azért bizonyára a nem, vagy rosszul működő keresőmarketing okolható. Ha az internetes elindulás az Ön cége életében még nem kezdődött el, úgy mindenképpen kérjen tőlünk egy, a vállalkozására szabott egyedi ajánlatot.

A keresőmarketing potfólió gazdasági ágazattól függetlenül bármilyen weboldal, webáruház vagy portál esetében hatékonyan alkalmazható azáltal, hogy a megoldáscsomag egyes elemei célzottan, az üzleti célokat figyelembe véve kerülnek súlyozottan bevetésre.
A portfólió az ügyféltermelő weboldal legerősebb motorja.

Keresőmarketing portfólió összetevők


Igényeljen weboldalára szabott, keresőmarketing megoldáscsomagot!

btn2
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás