onlinemarketing

A sikeres és eredményes keresőoptimalizálás folyamata

Keresőmarketing• Honlap optimalizálás • Online marketing
 

A hosszútávú sikeresség alapfeltétele

seo A hosszútávú siker két legfontosabb alappillére a korábbi tapasztalat, és a szervezett, előkészítő munka.
A korábbi tapasztalat egy olyan tényező, mely nem kifejezetten a megvásárolható kategóriába sorolható, hiszen ahhoz, hogy Ön a megfelelő tapasztalatokkal rendelkező hátteret tudja biztosítani vállalkozásának weboldala mögött, először is rá kell találjon arra a cégre, aki ezzel rendelkezik. Ez különösebb képpen nem pénz kérdése. A szervezett előkészítő munka egy olyan csapatot jelent, amely professzionális módon képes megszervezni a webes jelenlétet, a tervezéstől egészen a vállalkozás mögött éveken keresztül üzemeltetett masszív, ügyféltermelő gépezetig. Egy ilyen csapat tagjai a marketing szakemberek, webmesterek és Google elemzők, a webfejlesztés fázisait megszervező programozók, webfejlesztők és dizájnerek, akik minden egyes fázisban pontosan tudják, hogy mi a feladatuk. A megfelelően összeszervezett csapat lehet csak garancia a sikerre.

Ha beindul az új ügyfeleket termelő munkafolyamat...

marketingA munkafolyamat a tervezéssel kezdődik. A jó tervező ritka mint a fehér holló. Miért? Mert a tervező az a személy, aki pontosan átlátja a weboldal sikerének minden egyes mozzanatát, a fejlődés fázisait és annak mikéntjét. Ha a terv rossz, minden bizonnyal nem lesz sikeres a végeredmény.
A jó tervező egyszerre kell hogy rendelkezzen megfelelő marketing kreativitással, ugyanakkor mély programozástechnikai ismeretekkel egyaránt. A weboldal tervezője kreatív kell hogy legyen a dizájn területén, ugyanakkor ismernie kell az egyes programnyelvek lehetőségeit és korlátait egyaránt. Ez a fajta kihívás pedig kellőképpen magasra helyezi a lécet. Ha igazán sikeres weboldalt akar tudni vállalkozása mögött, olyat amely tényleges profitot termel, akkor olyan csapatra lesz szüksége, amely rendelkezik ezzel a tudással.

Hogyan dobunk mindig 6-ost? - A hatékony célbajuttatás

webmarketingNyilván nem úgy, hogy a 6-os felület ellentétes oldalán a kockán belül nagyobb súlyeloszlást helyezünk el. Ezt hívják csalásnak.
Ha nem is mindig, de nagyon sokszor mi úgy dobunk 6-ost, hogy megvizsgáljuk a kocka útját, majd ebből eredményeket vonunk le.
Érthetően tehát, precíz pontosan kivitelezett munkával, támaszkodva a korábbi tapasztalatokra, eredményekre, a megfelelő fázisban szervezetten , egy másik szükséges fázisban pedig szabadjára engedve a munkatársak kreativitását. Úgy dobunk nagyon sokszor 6-ost, hogy közben figyeljük az Ön konkurenciáját, elemezünk és pozicionáljuk a weboldalát, megfigyeljük hogy ők hogyan jutottak a csúcsra, tanulunk belőle, és mi még magasabb csúcsra juttatjuk az Ön weboldalát.

A weboldal és környezetének precíz fejlesztése

keresomarketingAz idő előrehaladtával a környezet és az állapotok megkövetelik a fejlesztést. A fejlesztésnek minden szinten történnie kell. Ha Önnek már van egy jól üzemelő weboldala, igen hamar ráébred, hogy miért ne lehetne még egy? A meglévő weboldal ugyanakkori bővítése és tökéletesítése is meg kell hogy történjen, hiszen az internet egy állandóan változó közeg, ahol aki nem alkalmazkodik a változáshoz, az lemarad.
A fejlesztés kiterjed a teljes keresőmarketing munkára egyaránt. A keresőmarketing, mint a weboldalra a legtöbb látogatót terelő folyamatos munkafolyamat, lényegében állandóan fejleszti a weboldalt azáltal, hogy látogatót generál, ismerté teszi, optimalizálja szerkezetileg, és még sorolhatnánk. Erre a keresőmarketing munkára Önnek mindenképpen szüksége van, ha üzletileg sikeres weboldalban gondolkodik.

A tervezéstől, az évek múlva is hatékonyan termelő rendszerig

keresooptimalizalasAz online siker kétség kívül nem egy-két nap alatt, hanem hosszan, és sok-sok hatékonyan befektetett munka eredményeként tud realizálódni. A weboldal csak akkor tud ügyfeleket termelni és akkor mondható el róla, hogy "Ügyféltermelő weboldal", ha a tervezés, a fejlesztés, a kivitelezés és a keresőmarketing minden egyes színpadán, a maximális szaktudás hagyja ott nyomait a gépezet fogaskerekei között.
Ha azt szeretnénk elérni, hogy ne csak néhány hónapra, hanem éveken át egy igazi profittermelő gépezetet építsünk fel, akkor mindenképpen sok-sok csapatmunkát és közreműködést kíván meg a rendszer, a projektben részt vevő minden egyes szereplőtől.

article icon Kapcsolódó cikkek
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás