hogyan

A honlap készítés létjogosultsága

Webfejlesztés és Keresőmarketing • Ügyféltermelő honlapok

A honlap készítés létjogosultságát az a tény teszi igazán sorsfordítóvá, hogy az internet felhasználók már egyébként is népes tábora egyre nagyobb mértékben növekszik.
Ebből kifolyólag érthető, hogy minden, magára valamit is adó és még nagyobb hasznot elérni kívánó vállalkozás arra törekszik, hogy az interneten jelen legyen. Azonban az, hogy ezt miként teszik korántsem mindegy.

Nem elég csak egyszerűen jelen lenni. Minőségi és látogatott honlappal kell képviselni magukat a cégeknek, hiszen napról-napra egyre többen jelennek meg a világhálón új weboldallal.
Egy honlapnak azonban már nem az a szerepe, hogy névjegykártyánkon a neve olvasható legyen, vagy hébe-hóba a már egyébként is ügyfeleink sorába tartozó felhasználók megtekintsék, hanem már igenis egy elengedhetetlen reklám eszköz egy profitorientált vállalkozás számára.

Ne csak legyen egy honlapja, legyen a honlapja Önért!

Nem mindegy tehát, hogy a honlap miként van elkészítve, milyen mértékű szakértelmet képvisel. Számos szempont tesz egy honlapot sikeressé az interneten.
Lássuk ezeket...

Általános tévedés, hogy csak attól lesz sikeres a weboldal, hogy annak külleme kiemelkedő. Ez persze nem hátrány, sőt ez az egyik alapfeltétele a sikernek, azonban ez önmagában még nem elegendő. Fontos tisztázni azt is, hogy egy üzleti honlap esetében mit jelent a jó grafika. Semmiképpen sem azt, hogy egy túldíszített, túlzsúfolt arculat készül. Érdemesebb azt a szempontot követni egy céges weboldal esetében, hogy a dizájn egyszerű, letisztult legyen. Nem is hinné, hogy egy jól átgondolt felépítésű, tetszetős színekkel és motívumokkal készült oldal mennyi emberben kelt pozitív érzelmeket.
Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a grafika csak egy eszköz. Eszköze a tartalom, a mondanivaló hatásos közlésének. A lényeg ugyanis minden oldalon a szövegekben van. Itt közöljük az oldalra látogatókkal azt, hogy cégünk milyen szolgáltatásokat ajánl, és miért a mi vállalkozásunkat érdemes kiválasztani.

"Az emberek nem szeretnek olvasni" - Ez óriási tévhit!

Igenis azok az emberek, akik azért látogatnak el egy oldalra, mert a témában kutakodnak, el fogják olvasni a megírt tartalmakat. Éppen ezért nem mindegy, hogy azokra milyen formában tálalnak rá a leendő ügyfelek.
A jól megírt szöveg félsiker.
Amennyiben úgy érzi, hogy a jelenlegi oldalán található szövegek javításra szorulnak, vagy éppen új oldalára már jól megfogalmazott tartalmat szeretne, tehetséges, üzleti vénával ellátott szövegíróink segíthetnek megoldani a kérdést.

Következő szempont, mely nagymértékben közrejátszik a weboldala sikerében, hogy mennyien látogatják azt. Ezt gyűjtő szóval keresőmarketingnek nevezzük.
Ez talán az utolsó buktató egy honlap esetében, melyet sajnos még mindig sokan fölöslegesnek tartanak, de olyan honlaptulajdonos is akad, aki nem hajlandó áldozni azért, hogy weboldala jó pozíciókba kerüljön a keresőkben.
Pedig ha weblapja népszerű, akkor a vállalkozása is az. Remélem nem tart szerénytelennek, de mi elsődlegesen a honlapkészítés szóból élünk, nagy valószínűséggel Ön is erre a kulcsszóra keresett rá, mielőtt elérte az oldalunkat. Gondoljon bele, hogy mit jelentene az Ön vállalkozása számára az, ha az Ön szolgáltatásához szorosan illő szóra első oldalon szerepelne...

Ahhoz, hogy idáig eljusson nem kell mást tennie, mint megbízni egy olyan céget, amely érdemben bizonyította referenciáikkal hozzáértését a témában.

btn2

article icon Kapcsolódó cikkek
Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás