Hogyan dolgozunk a honlapkészítés során?

Honlaptervezés • Honlapkészítés
 1. Azt követően, hogy ajánlatunk és cégünk elnyerte tetszését legcélszerűbb, ha személyes találkozó keretében átbeszéljük a fejlesztés minden részletét. Amennyiben személyes találkozóra nincs lehetőség, például külföldön tartózkodik, akkor sincs probléma, mivel az internet adta lehetőségeket kihasználva (pl.: skype) a megbeszélés lebonyolítható. Számos esetben alkalmaztuk magyarországi ügyfeleinkkel is ezt a módszert. A konzultáción elhangzottak alapján, jól átgondolt munkamódszerünk és komplett igényfelmérőink segítségével, születik meg a honlap teljes tervezete, az úgynevezett rendszer specifikáció. Egy projekt esetében a tervezés tapasztalataink szerint az egyik legfontosabb lépés, mivel ezzel a későbbiekben nemcsak idő, hanem pénz is megtakarítható.
   
 2. A tervezet elkészítése után, mely egyben a megállapodásunk alapja is, a szerződés megkötése következik. Aláírása előtt természetesen a tervezetet eljuttatjuk Önnek átolvasásra. Amennyiben módosítási szándéka merülne fel ezzel kapcsolatban, rugalmas munkamódszerünk ezt is lehetővé teszi. A végleges változat, és ennek mellékleteként létrejött tervezet, együttes aláírását követően munkánkat megkezdjük.
   
 3. A tényleges fejlesztés minden esetben arculattervezéssel kezdődik, mely feladat előtt kimerítően felmérjük az ágazatában jelen lévő konkurens oldalakat. Kielemezzük erősségeiket illetve gyengéiket. A magyar oldalakon kívül külföldi odalakat is felkutatunk a témában, hogy a legpontosabb képet alkothassuk ágazatáról. Ezeket az ismereteket felhasználva készítünk Önnek igazán egyedi, kimagaslóan minőségi weboldalt.
   
 4. A piacelemzést követően megyünk csak a "tervezőasztalhoz". A munka körülbelül 1-2 hetes időszakot ölel fel, mely idő természetesen a feladat összetettségén is múlik. Egy portál esetében értelemszerűen ez több lehet, hiszen az arculat elkészítésekor nemcsak a grafikára, hanem a szerkezetre, a megfelelő elrendezésre is oda kell figyelnünk, mely nagyobb oldalak esetében a siker kulcsa is egyben. A kész arculattervet ezután egy erre a célra kijelölt internetes hivatkozás alatt mutatjuk be, hogy az oldalt már a „saját környezetében" láthassa. Korrekciókra ekkor nyílik lehetőség. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a lehetőséget ügyfeleink csak kis mértékben veszik igénybe.
   
 5. Az arculat véglegesítését követően kezdődik meg a munka oroszlán része a programozás. A dizájn ekkor kap "webes" külsőt, a rendszer ekkor épül fel. Ez a munkafázis igényli a legtöbb időt.
   
 6. Miután a rendszer elnyerte végleges formáját közös tesztelés veszi kezdetét ellenőrizendő, hogy minden funkció megfelelően működik-e. A tesztelésre és a felmerülő hibák kijavítására általánosságban 3-5 nap elegendő, nagyobb rendszerek esetében értelemszerűen ez a idő arányosan növekedhet.
   
 7. Az oldal véglegesítése az utolsó fázis azelőtt, hogy a szoftvert elhelyezzük a számára fenntartott tárhely és domain név alá. Ennek keretében a kapott anyagokat feltöltjük az oldalra. Abban az esetben, ha valamilyen anyag mégis hiányzik, a feltöltést az adminisztrációs felület segítésével bármikor pótolhatja.
   
 8. Végül egy videós és/vagy írásos oktatásban részesítjük az adminisztrációs felület használatáról. Abban az esetben, ha ez mégsem elegendő folyamatos online supportot biztosítunk a jövőre nézve is.
   
 9. Átadás. Projekt lezárása.

btn2

Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás