Ügyféltermelő honlapkészítés sikeres vállalkozóknak

Ügyféltermelő honlapok • Internetes növekedés • Hatékony ügyfélszerzés

Honlapkészítés, vállalkozása fejlődéséért!

Egy honlap többé már nem kiegészítő megjelenése vállalkozásának, hanem az a mód, mellyel üzletében határozott pozícióba kerülhet az internet segítségével. Az általunk kínált honlapok legfőbb célja, hogy folyamatos ügyfeleket termeljen, ezáltal vállalkozása stabil lábakon állhasson.
 

Milyen egy általunk készített honlap?
 

Egyedi, minőségi arculat

A honlapkészítés egyik legfontosabb része az arculattervezés. A munka során sablonmentes, egyedi, az ágazatához illeszkedő, minőségi arculatot tervezünk meg honlapjának. Grafikusaink minden részletre kiterjedően dolgozzák ki az egyes grafikai elemeket, ami által  a honlap látogatói felé bizalmat, profizmust sugároz. A grafikai tervezés során az átlátható, könnyen kezelhető szerkezet kialakítására is különösen nagy figyelmet fordítunk. Munkáink egyediségéről weboldalunk referencia listáján győződhet meg: Honlapkészítés referenciák >>>   

Az arculat kialakításánál folyamatos részvételt biztosítunk, melynek keretében többkörös módosítási lehetőséget kínálunk fel, hogy a végleges arculat az előzetes igényeknek megfelelően alakuljon ki.

Önállóan szerkeszthető tartalom (CMS)

A weboldal elkészítésére olyan megoldást kínálunk, melynek segítségével az oldal változtatható tartalmait könnyedén, előképzettség nélkül  bármikor könnyedén frissítheti. Ennek köszönhetően a módosításokat állandó költségek nélkül bármikor, bárhonnan elvégezheti. Erre a célra egy egyedi felhasználónévvel és jelszóval ellátott adminisztrációs felület áll a rendelkezésére.Keresőoptimalizált felépétés

Szolgáltatásunk keretein belül a honlap programkódját felkészítjük arra, hogy a keresők, ezen belül is elsősorban a Google követelmény rendszerének megfeleljen. Rendszerünk adminisztrációs felületének segítségével pedig teljes körűen finomra hangolhatja a  honlap minden aloldalát, így azok mindegyike maximálisan keresőoptimalizálható. Ez az úgynevezett on-page keresőoptimalizálás, vagy más néven keresőoptimalizált felépítés, mely stabil alapot teremt a későbbi látogatottságnövelő kampányoknak.Garancia és karbantartás

A letesztelt majd élesített honlap átadását követően cégünk 1 teljes évig teljes körű garanciát vállal az elkészített szoftverre. Ennek keretében, amennyiben az oldal működése közben bármilyen hibát tapasztal azt cégünk azonnal, térítésmentesen elhárítja. Klasszikus karbantartásra pedig azért nincs szükség, mert a honlap minden eleme önállóan karbantartható az adminisztrációs felületről. Így karbantartási költéggel nem kell számolni.Oktatás és ügyfélszolgálat

A honlap kezeléséről, vagyis az adminisztrációs felület használatáról egy könnyen átlátható, érthető dokumentumot adunk át a munka befejezésekor, melyben minden lényeges, az oldal használatához szükséges információt megtalál témák szerint csopotosítva. Ezen felül, ha bármilyen kérdése felmerül, állandó szakértői ügyfélszolgálatunkon megkereshet minket.
Domain és tárhely

Cégünk a MediaCenter Hungary Kft-vel történő többéves kapcsolatának köszönhetően teljes körű hosting szolgáltatást kínál. Amennyiben domain regisztrációra, vagy saját webtárhelyre van szüksége az ügyintézést teljes mértékben átvállaljuk.


Mennyibe kerül?

Az ár minden esetben attól függ, hogy milyen összetettségű honlapra mutakozik igény. A grafikában vagy a funkciókban számos különbséget lehet tenni. Az is fontos, hogy milyen területre készül a honlap és milyen célt szeretne vele elérni. Éppen ezért cégünk a könnyebb választás érdekben összeállított több honlapcsomagot, melyek közül kiválaszthatja az igényeihez legközelebb állót.

Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás