Honlapkészítés csomagok és árak

 
Válassza a minőséget!
1. Kiemelkedően színvonalas webdesign
2. Minden oldalt reszponzív építünk
3. Önállóan szerkeszthető tartalom
4. Keresőoptimalizált felépítés
5. Kedvező ár/érték arány
6. Több éves tapasztalat
7. Profitorientált szemléletmód

 

Találja meg cége számára a legjobb megoldást!
START CSOMAG
Start csomagunkat azoknak a jellemzően kis- vagy egyéni vállalkozóknak, esetleg magánszemélyeknek ajánljuk, akiknek fontos a minőségi megjelenés, de az induláshoz nincs szükségük összetett funkciókra. A csomag kiválóan alkalmas bemutatkozásra, a legfontosabb marketing elemeknek köszönhetően a honlap eredményesen képes ügyfeleket hozni az internetről.
Ára:
170.000Ft
csomag reszletek
START PLUS CSOMAG
Start Plus csomagunk, ahogy a neve is mutatja már több lehetőséget kínál a bemutatkozásra és az ügyfélszerzésre. Ebben a csomagban már helyet kap több olyan funkció is, melyek segítségével az oldal még hatékonyabban képes a látogatókat ügyféllé konvertálni. Ajánljuk minden olyan cégnek, vagy egyéb érdeklődőnek, akik hosszútávon az interneten szeretnék megalapozni üzletük sikerét.
Ára:
250.000Ft
csomag reszletek
PROFESSZIONÁLIS CSOMAG
Hosszú évek tapasztalataira alapozva egyértelműen állítjuk, hogy a honlapkészítés területén a Professzionális megoldásoknak van igazán jövője. Egy ügyféltermelő honlap ugyanis elengedhetetlen kelléke egy sikeres vállalkozásnak. Egyedi, részleteiben kidolgozott grafika, professzionális honlap összetevők és számos internetmarketing elem, oktatóanyag segíti az ügyfélszerzést.
Ára:
370.000Ft
csomag reszletek
WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS CSOMAG
Legyen profi e-kereskedő velünk. Számos sikertörténet bizonyítja, hogy cégünk az egyik legkiválóbb webáruház megoldást kínálja.

Az úgynevezett induló funkciók számos olyan extra összetevőt is tartalmaznak, melyet máshol csak külön díjon kérhet webáruházába.
Ára:
690.000Ft
csomag reszletek
Termékatalógus
Ez a csomagot azoknak hoztuk létre, akik termékeiket szeretnék egy weboldalon megjeleníteni, de nincs szükségük webáruházra. Ebben az esetben egy termékkatelóguson keresztül van lehetőség bemutatni a termékeiket az információs menüpontokon kívül.
Ára:
490.000Ft
csomag reszletek
Egyedi csomag
Egyedi elképzelései vannak? Akkor nincs más teendője, mint ajánlatot kérni tőlünk. Cégünk több száz munkája között rengeteg olyat is talál, mely egyedi funkciókat, elképzeléseket tartalmaz. Megoldhatatlan feladat nem létezik számunkra.
Ára:
Ajánlatkérés
csomag reszletek
 

A honlapkészítés piac LEGJOBB ajánlatai!

Cégünk 7 éve készít céges weboldalakat és online webáruházakat. Az elmúlt időszak tapasztalait és a jelenkori internet sajátosságait felhasználva összeállítottunk három különöző honlapcsomagot, melyek közül  saját céljainak megfelelően kiválaszthatja a leginkább megfelelőt. A csomagok között minőségi eltérés nincs. A különbség a felhasznált funkciókban, és a honlapot támogató marketing támogatásokban van. 

Az általunk készített honlapok és szolgáltatások jellemzői:

Egyedi tervezésű, minőségi arculat
Önállóan szerkeszthető kialakítás
Keresőoptimalizált felépítés
Látványos, informatív bemutatkozó modulok
Számos ügyfélelégedettséget növelő funkció
Hatékony ügyfélszerző marketing összetevők
Teljeskörű utókövetés, támogatás, garancia

  

Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás