Ön mindent tud a Kereső optimalizálásról?

Weboldal látogatottság növelés • Kereső optimalizálás
  • Mikor lehetek a Google első oldalán?
  • Mennyi ideig végzik a keresőoptimalizálást?
  • Vállalják már meglévő oldalam látogatottság növelését is?
  • Hogyan bizonyítható weboldalam fejlődése?
  • Vállalnak idegen nyelvterületre is keresőoptimalizálást?
  • Milyen formában történik a keresőoptimalizálás díjának rendezése?
  • Vállalnak bármilyen kulcsszóra optimalizálást?
  • Hogyan végzik a webáruházak optimalizálását?
  • Milyen technikákat alkalmaznak a keresőoptimalizálás során?
  • Milyen garanciákat biztosítanak?

Mikor lehetek a Google első oldalán?

A lehető legrövidebb időn belül!
Ez csupán attól függ, milyen jellegű keresőszavakra szeretne az első helyen szerepelni, és azokra mekkora a verseny. Valójában minél nagyobb egy piac, minél több a szereplő, annál lassabban kerül első oldalra vagy az első 5 hely egyikére a weboldal.
Mi segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbbeket, melyek biztosítanak egy stabil, állandó látogatóbázist.

Mennyi ideig végzik a keresőoptimalizálást?

Ezt Ön dönti el.
Mi általában egy 6 hónapos periódust szoktunk javasolni ügyfeleink számára, mely idő alatt valóban komoly és maradandó eredményeket lehet elérni.
Előfordulhat azonban, hogy miután megszűnik a keresőmarketing és látogatottság növelés, a weboldal pozíciója elkezd gyengülni.
Ezt kivédendő, az opcionálisan meghatározott keresőoptimalizálás időtartama után Ön igényelheti weboldala menedzselését, mellyel folyamatosan stabilizáljuk honlapja helyzetét.

Vállalják már meglévő oldalam látogatottság növelését is?

Örömmel.
Ha úgy érzi weboldala nem éri el azt a látogatottsági szintet, melyet Ön elvárna, készséggel megoldjuk a problémáját. Minden részletre kiterjedően kielemezzük weboldalát, és feltérképezzük, hogy milyen lehetőségei vannak, illetve mit ajánlatos tenni a cél érdekében.

Hogyan bizonyítható weboldalam fejlődése?

A legékesebb bizonyíték cége fellendülése.
Ezen túl számos eszközzel bizonyítást nyer a keresőoptimalizálási munka gyümölcse.
Rendelkezésére bocsájtunk egy látogatói statisztikát, mellyel napról napra nyomon követheti weboldala látogatottságának növekedését.
Többek között azt, hogy egy látogató honnan, milyen keresőszavakkal talált rá az Ön oldalára, valamint, hogy mennyi időt töltött el a honlapján.
Ez az ún. Google Analytics webanalitikai, látogatottság elemző rendszer, mely a Google ingyenes szolgáltatása. A mérés hiteles eszközeként ezt a szoftvert építjük be honlapjába. Ennek az eszköznek a segítségével Ön folyamatosan ellenőrizheti weboldala látogatottságának növekedését.
Továbbá sorozatos riportokat készítünk Önnek arról, hogy honlapja a meghatározott kulcsszavakat illetően éppen hányadik helyen szerepel a keresőben.
Amennyiben a weboldal egyértelműen nem mutat fejlődést, abban az esetben Ön bármikor felmondhatja a szolgáltatást.

Vállalnak idegen nyelvterületre is keresőoptimalizálást?

Bizonyos tényezők függvényében igen.
Amennyiben angol vagy német nyelvterületen szeretné honlapját népszerűsíteni, abban az esetben szívesen elvállaljuk a keresőoptimalizálást, azonban érdemes tudni, hogy ez a szolgáltatás külön egyedi ajánlattételt igényel részünkről.
Minden más nyelvre, előzetes egyeztetés alapján tudjuk átbeszélni a keresőoptimalizálást.

Milyen formában történik a keresőoptimalizálás díjának rendezése?

Az alábbiak szerint:
Szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy Önnek ne legyen kockáztatnivalója.
A meghatározott keresőszavakat és a konkurenciaversenyt megvizsgálva meghatározzuk azt az összeget, mely havonta fizetendő.
Mi általában a 6 hónapos futamidőt tartjuk optimálisnak, hiszen ez idő alatt lehet igen komoly, maradandó és stabil pozíciót elérni az interneten. Természetesen a 6 hónapos intervallum csupán javallott, így Ön kijelölhet hosszabb időt is.
Az Ön részére bocsájtott eszközök segítségével figyelemmel kísérheti, hogy látogatóinak száma milyen mértékben nőtt egy adott hónap letelte után.
Ha ez a megbízás szerint valósult meg, akkor Ön ebben az esetben fizet csak.
Amennyiben a weboldal látogatottsága egyértelműen nem mutat fejlődést egy adott hónapban, Ön felmondhatja a szolgáltatást minden kötelezettség nélkül, és az adott hónapot nem köteles kifizetni.

Vállalnak bármilyen kulcsszóra optimalizálást?

Igen, bármilyen olyan kulcsszóra, amely az üzleti vállalkozás számára eredményt jelent.
Olyan szavakra nem vállalunk optimalizálást, amelyekre nincs keresés a Google piacán, illetve amelyekre különösebb ráfordítás nélkül, a weboldal akár az első helyen is megjelenhet a keresőben.
A több 10.000 havi kereséssel rendelkező kulcsszavak esetén tudni érdemes, hogy lényegesen magasabb versenyhelyzetben találja magát az üzleti tevékenység.

Hogyan végzik a webáruházak optimalizálását?

A webáruházak optimalizálását speciális, különleges technikával végezzük. Egy webáruház esetében merőben más technikák bevetésére van szükség, hiszen ahhoz hogy a webshop a lehető legtöbb online keresletet megszerezze, ott kell legyen a boltban lévő összes termék nevére a találati listák elején. Arra azonban nincsen lehetőség, hogy például már egy több 100 termékből álló webáruház esetében is, minden egyes termék nevével külön foglalkozzunk. A webáruházak esetében először is a webáruház legerősebb ágazati kulcsszavaira szükségszerű piaci pozíciót szerezni a Google-ben, majd a megfelelő tapasztalatokkal rendelkező webmester hosszú időszakon keresztül on-page optimalizálást hajt végre, azaz a webáruházon belül optimalizálja az oldalt oly módon, hogy az egyes oldalak elérjék az első találati helyeket.
Egy webáruház esetében a belső szerkezeti felépítés (maga a programozás) többszörösen fontos. Egy webáruház építése során minden egyes esetben követni kell a keresőoptimalizálás legkifinomultabb technikáit, hogy egyáltalán középtávon elérjük a kívánt eredményeket.

Milyen technikákat alkalmaznak a keresőoptimalizálás során?

A keresőoptimalizálás alatt szakszóval kifejezve, „white hat" (tiszta megoldások) technikákat alkalmazunk kizárólag. Nem alkalmazunk „black hat" (sötét megoldások) kategóriába sorolható megoldásokat. Miért fontos ez az Ön számára?
A tiszta megoldások olyan technikák, amelyek teljes mértékben a keresők weboldal rangsorolási szabályait betartják, nem próbálják kijátszani a szabályokat, ezáltal nem kockáztatjuk a weboldallal szemben büntetések és szankciók bevezetését. Rengeteg weboldal van a Google piacán, amely büntetésben van azáltal, hogy megpróbálta kijátszani a keresők szabályait. Egy ügyféltermelő üzleti weboldal esetében ez belátatatlan következményekkel járó esemény lenne, hiszen akár egyik napról a másikra a weboldal elveszítheti a teljes látogatottságát, azaz 0 lesz. A Google a legrosszabb esetben teljesen kizárhatja a weboldalt a találatok közül, így az sehol sem fog megjelenni.

Milyen garanciákat biztosítanak?

Szerződésben vállaljuk az egyes feladatok határidőre való elvégzését. Az egyes feladatok konkrét eredményeit is felvázoljuk. Konkrét pozíciókra semmiképpen sem adhatunk 100%-os garanciát, hiszen ez azt feltételezné rólunk, hogy birtokában vagyunk a keresők weboldal rangsorolási algoritmusának. Arra viszont mindenképpen garanciát biztosítunk szerződésben, hogy a vállalt feladatokat elvégezzük, így Ön pontosan tud számolni a várható eredményekkel.

btn2article icon Kapcsolódó cikkek
Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás