Irány a Google első oldala?

Keresőmarketing és keresőoptimlizálás • Az ügyféltermelő honlapok titka

Gondolt már arra, hogy nap mint nap mekkora lehetőséget szalaszt el azáltal, hogy átengedi a versenytársainak a Google keresőből érkező vásárlókat, vevőket, megrendelőket, ügyfeleket?

Biztosan, hiszen az interneten mindenki a Google-ben keres. Komoly vállalkozások nőtték ki magunkat azáltan, hogy 1-1 keresőszóra előkelő helyen szerepelnek a keresőben. Ha az Ön honlapja nincs ott az ágazatának legfontosabb keresőszavaira a Google első 10 találatában, vagy inkább az első 5 találatban, akkor folyamatosan elesik az itt megszerezhető ügyfelektő,. Ezzel pedig saját vállalkozása hosszútávú életbenmaradási, vagy fejlődősi esélyeit kockáztatja.

Mi a megoldás? Vegye igénybe keresőmarkting szolgálatsunkat, melyet a honlapkészítés kiegésztőjeként ajánlunk.

Ne feledje: a google2 nem csak egy kereső, hanem maga a Piac.

Hogyan működik a szolgáltatás?
A keresőmarkeing vagy keresőoptimalizálás (ki hogy hívja) ma már egy önálló területe a webfejlesztésnek. Nem elég csupán a honlapot megfelelően felépíteni, sokkal komplexebb feladatokat kell ahhoz elvégezni, hogy a honlapja jól teljesítsen a Google-ben. Éppen ezért a szolgáltatást egyféle képpen lehet hatékonyan értékesíteni.
Ez a sikerdíjas keresőoptimalizálás, melynek lényege, hogy a kiválaszott szavakra meghatározunk egy fix összeget, mely akkor válik esedékessé, ha a honlapja valóban felkerült a célként megjelölt pozícióba és stabilan ott is marad. Ezzel a megoldással Ön semmit nem kockáztat, hiszen csak akkor kell fizetnie, ha már az eredmény szemmel látható.

Mennyibe kerül egy-egy kulcsszó?
Ez minden esetben az adott kifejlezeéstől és ágazatottól függ. Egy olyan szóra, melyre a keresés igen magas, nyilván magasabb ez az összeg, mint egy alacsnabb keresési rátával rendelkező szóra. Éppen ezért mindenképpen kérjen ajánlatot tőlünk melybe jelölje meg a kívánk szavakat. Ajánlakérés.

De mégis mire számíthatok?
Azért, hogy valamelyest tudjon tájékozódni cégünk összeállított egy táblázatot, melyenek segítésével egy előzetes kalkulációt el tud végezni.
Táblázat hamarosan

Mennyi időbe telik elérni az első oldalt?
Ez szintén a kulcsszó erőssétől függ. Átalánosságban elmondható, hogy egy alacsony, vagy közepesen erős szóra 2-4 hónap szükségeltetik, míg egy erősebb szóra akár a 6-8 hónap is reális. Ez az idő tekintve az első helyről származó előnyöket, nem tekinthető soknak.

Mi a garancia arra, hogy meg tudják valósítani a célt?
A válasz eddig eredményeink, melyet a jobb oldali oszlopban tekinthet meg. Munkánk között kiemelkedően nehéz szavak is megtalálhatóak voltak, és minden megbízást sikerült teljesíteni.

Mi a következő lépés?

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap segítségével, vagy telefonáljon. Az ajánlatot 48 órán belül elkészítjük, melyben az árakon túl a részletekről is informáljuk. Az ajánlatkérés minössze 1 perc, de az amit nyerhet vele egy életre biztosíthatja jövőjét.

 
Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás