Ne csak kopogtasson az internet kapuján...

Weboldal látogatottság növelés • Keresőoptimalizálás

...szerezze meg annak kulcsát!

"A kereső személyek 95%-a csak az első találati oldalt tekinti meg a Google-ben. Ha honlapja nem képes vállalkozásának keresőszavaira a Google első oldalán megjelenni, nincs min csodálkozni, ha weboldaláról nem szerez megrendelőket."

Ne csupán egy weboldalt akarjon, hanem egy jól működő reklám eszközt!


Mire képes egy ügyféltermelő weboldal?
Egy honlap nem más, mint vállalkozása leghatékonyabb reklám eszköze!
Szemben más egyéb költséges hirdetési formával, mint például a rádió, a televízió, vagy az írott média, az online megjelenés költséghatékonyabban és hosszútávon képes eljuttatni cége üzenetét leendő ügyfeleinknek.

Ha weboldala látogatott, ismert és kiemelkedő pozícióban helyezkedik el, az Önnek akkor is ügyfeleket, így bevételt termel, mikor éjszaka az ágyában alszik.

Hogyan érheti ezt el?
A weboldal azon túl, hogy felépítésében és megjelenésében az online piachoz tökéletesen igazodik, akkor képes teljesíteni ügyféltermelő szerepét, ha az kiemelkedő látogatottsági mutatókkal rendelkezik. Ez a potenciális látogatóbázis pedig a világhálón a fent említett hatékonyság mellett kizárólag az internetes keresőkből, azon belül is a Google keresőből érkezhet. Ha üzleti weblapja ágazatához szorosan kapcsolódó kifejezésekre a Google kiemelkedő pozícióiban szerepel, akkor az állandó látogatásoknak köszönhetően ügyféltermelő weboldala nagyszámú megrendeléseket konvertálhat. Erre a tényre támaszkodva már számos ügyfelünk élvezi keresőmarketing és ezen belül keresőoptimalizálás szolgáltatásunk előnyeit.
Az eredmények azonban soha nem egy egyszeri erőbefektetésnek köszönhetőek. Ahhoz, hogy Ön is igazán sikeres legyen a világhálón folyamatos és következetes energia befektetésére van szükség. Különösen igaz ez egy olyan honlap esetében, amely most indul el ezen az úton, hiszen ebben az esetben olyan, már jól ismert, és minden bizonnyal jól menedzselt weboldalakkal kell felvenni a versenyt, melyek már hónapok, sőt évek óta az internetes sikereken dolgoznak.

A jó hír viszont az, hogy ez egyáltalán nem lehetetlen vállalkozás!


Az évek során megszerzett tapasztalatainknak és jól kialakított látogatótöbbszöröző rendszerünknek köszönhetően már számos ügyfelünk az élmezőny nyújtotta előnyöket évezheti. Eredményes keresőmarketing stratégiánknak köszönhetően folyamatosan emelkedő, progresszíven növekedő látogatóbázist alakítottunk ki, mely kulcs az online sikerekhez.

onlinemarketing

Miért a keresőmarketing?

Azért, mert ez a szolgáltatás ötvözi mindazokat az eszközöket, melyek segítségével egy holnap meghatározó szereplőjévé válik egy adott piacnak. A keresőmarketing keretében 24 összetett és több mint 100 részfeladatot végzünk el, mely mindezt a célt szolgálja.
Felmérjük azokat az ágazatához szorosan kapcsolódó kulcsszavakat, melyek az Ön vállalkozásában a legmérvadóbbak. Kielemezzük, végül összegezzük, hogy melyek képesek a leginkább növelni a weboldal értékét, a honlap látogatottságát.

Munkánk lényegi részeként weboldala felépítését a legideálisabbá tesszük a keresők számára.
Ez a keresőoptimalizálás. Biztosan sok helyen találkozott már ezzel a kifejezéssel. Sokan, sokfélét írtak már róla. Megkímélve Önt a technikai részletektől, csupán egy tényt osztunk meg Önnel: ezt a feladatot Magyarországon csak nagyon kevés szakember tudja igazán magas színvonalon elvégezni. Hiszen ha ennek az ellenkezője lenne igaz, akkor minden ágazatban, még a miénkben is, a honlapkészítés témakörében is jóval nagyobb, és erősebb konkurencia verseny alakulna ki, mint a jelenlegi. Ez pedig messze nem így van.

Ez azonban a lehető legjobb hír az Ön vállalkozásának is.

btn2article icon Kapcsolódó cikkek
Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás