ico11

Kezdjük a végén a történetet

Marketing tanácsadás és reklám készítés • Keresőmarketing és honlap reklám
 

Már 6 hónapja, hogy elkészült új weboldala. Elégedettségénél, már csak a megrendeléseinek száma nagyobb. A honlapjára költött pénz már többszörösen megtérült. Azt sem bánta meg, sőt tulajdonképpen ennek köszönheti a sikerét, hogy keresőmarketing szolgáltatást is igénybe vett weblapja átvételét követően.
Azt is tudja, hogy a következő időszakban az eddig elért eredményeket is felül fogja múlni weboldala teljesítménye köszönhetően annak, hogy továbbra sem szándékozik megszüntetni online marketing kampányát. A nap végén ismételten elégedetten konstatálja, hogy jó döntést hozott, amikor az internet felé nyitott.

Ezek a gondolatok akár az Önéi is lehetnének! A jogos kérdés ilyenkor, hogy mégis hogyan?
Megnyugtatom nincs semmi olyan misztikus, megfoghatatlan rejtélyről szó, melyet Ön ne tudna megérteni, vagy magává tenni.

Ha elfogadja azt a tényt, hogy az internet lehetőségei nélkül egy vállalkozás a puszta létét fenyegeti akkor máris megtette az első lépést a saját sikere és boldogulása érdekében.
El kell fogadni azt, hogy a régi elvek, melyek cége eddigi életét irányították átalakultak. Régebben egy bolt sikerét az határozta meg, hogy mennyire frekventált helyen helyezkedik el. Ma már komoly konkurenciája lehet ennek a boltnak egy nálánál jóval félreesőbb helyen lévő is. Mégpedig az internet segítségével.

Megváltozott az információ beszerzésének módja is. Míg régen ismerősök ajánlásai útján, vagy a nyomtatott médiából, netán csak véletlenül találtunk rá egy minket érdeklő szolgáltatásra, manapság már fodrász, vagy autószerviz után is az interneten nézünk utána.

Az interneten jelen lenni nem csak szükséglet, hanem létszükséglet!

De van egy jó hírem...

Biztosan garantálhatom azt, hogy ha most vág bele az interneten az ügyfelekért folytatott harcba, akkor igencsak könnyű dolga lesz. Miért merem ezt ilyen biztosan állítani?
Egyrészt azért, mert már számos ügyfelünknek segítettünk az interneten elérni céljait, másrészt mert az tapasztalható, hogy még mindig kevés cég ismeri fel az internetben jelenlévő egyedülálló lehetőségeket.

Szeretném egy példával bizonyítani miről is beszélek.
Vegyük egyik ügyfelünk példáját, aki azért keresete meg cégünket, mert régi oldalát elavultnak érezte, és szerette volna szolgáltatását igazán egyedi megjelenésben a látogatók elé tárni.

A végeredményt a hivatkozásra kattintva tekintheti meg:

http://www.carpitstudio.hu

Az oldal fő erőssége, hogy a látogatót ott ragadja meg, ahol ez a fajta szolgáltatás a leginkább eladható, a látványon keresztül. Ügyfelünktől tudjuk, hogy ennek a megjelenésnek köszönhetően számos látogató vált potenciális vásárlójává vállalkozásának.
Azonban ez csak az egyik fele a történetnek, hiszen mit sem ér a modern megjelenés, ha azt nem látja senki. Éppen ez az, amiről beszélni szerettem volna. Ezt a honlapot számos kereső kifejezésre találják meg nap mint nap az internetezők.
Hogy csak néhányat említsek:

  • autókárpit
  • autókárpitozás
  • autókárpitos
  • autóbőrözés
  • oldtimer autókárpit
  • oldtimer autóbőrözés
  • veterán autókárpit

Mit is jelent ez?
A látogatottsági statisztikák szerint ezekre a szavakra jön a legtöbb látogató az oldalra. Ez pedig azt jelenti, hogy azok a felhasználók látogatják az oldalt, akik a fenti szolgáltatásokat szeretnék igénybe venni. Ők a potenciális ügyfelei a vállalkozásnak.

Összefoglalva tehát van egy kiemelkedően jó arculat, és az oldalt kellő mennyiségű érdeklődő látogatja. Ha megnézi, hogy ezekre a kulcsszavas keresésekre a Google első találati oldalán milyenek konkurencia oldalai akkor máris eldöntheti, hogy amennyiben egyszer autója belsejét szeretné felújítatni, akkor azt kivel csináltatná.

Mi kell még a sikerhez?
A többi a tulajdonoson múlik, mi ennyit tudtunk tenni a sikere érdekében.

btn2
article icon Kapcsolódó cikkek
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás