eluxlogoLogó tervezés, logó készítés

Professzionális megjelenítés, márkaépítés • Többvariációs megoldások

Márkaépítés alapozó megoldások

Igazán kiemelkedővé, jelentős szereplőjévé csak úgy válhat ágazatának, ha rendelkezik egy csak az Ön cégére jellemző egyedi „aláírással", egy céges logóval.
Cége logója árulja el leginkább, hogy milyen hozzáállással rendelkezik. Egy logó tehát olyan, mint egy tetoválás: kifejezi viselője legfontosabb tulajdonságait, felfogását az életben. Tegye a legjobb benyomást azokra, akik üzleti tevékenységei során kapcsolatba kerülnek vállalkozásával.

 A logó a cége életében nem valami extra elem, mellyel vagy rendelkezik vagy nem, hanem nagymértékben ez dönti el, hogy sikeres vagy sikertelen lesz az üzleti életben.

Ők már megtették az első lépést:

Logó tervezés referenciáink
Kattintson a képekre a nagyításhoz

carpitstudio villamfutar
wirtschaft msedia
metp maurer
 fairport  dunakert
 okoskonyveles  akademiafm


Minőségi logó készítés megoldásainkat személyre szabottan kínáljuk Önnek. Az alábbiakban világos képet kaphat az általunk képviselt munkamódszerről, melynek segítségével új tervezésű céges védjegyét akár 1 héten belül kézhez veheti.

  • Első lépésként megvizsgáljuk a vállalkozás már meglévő arculati elemeit. Lehet ez névjegy, cégtábla vagy bármilyen más offline kiegészítő.

  • Új tervezésű logójával szemben támasztott elvárásait részletes online igényfelmérővel mérjük fel, melyben a forma- és színvilág meghatározásán túl, a marketing szempontokra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy pontos képet kapjunk arról, hogy cége milyen tulajdonságokkal rendelkezik a piacon.

  • A tervezést ezután profi grafikai munkatársunk megkezdeni. A munka általában 5-8 napot vesz igénybe, bonyolultságtól függően.

  • Minimum 3 különböző logóterv közül választhatja ki az Ön számára leginkább tetszőt, így segítve elő a könnyebb döntést.

  • Amennyiben a kiválasztott terven további módosításokat szeretne eszközölni, kérésének eleget téve két alkalommal lehetőséget kínálunk a logó megváltoztatására.

  • A végleges logótervet a munka lezárásaként CD-n átadjuk, melyet különböző fájlformátumokban biztosítjuk, hogy bármilyen területen felhasználhassa azt.

Kérje ajánlatunkat, hogy cége mihamarabb a megérdemelt külsővel rendelkezzen.


btn2
article icon Kapcsolódó cikkek
Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás