Ügyféltermelő honlapkészítés keresőmarketing háttere

Honlapkészítés marketing és keresőmarketing • Honap látogatottság növelés

Abban az esetben, ha van egy vállalkozása...

pic38 Kétség kívül a mai világ már rendelkezik egy olyan tulajdonsággal, mellyel ezidáig sohasem.
Ez a tulajdonság az állandó, soha meg nem szűnő Változás. Mit is jelent ez?

Az internetes környezet olyan új, forradalmi megoldásokat hozott a piaci környezetbe, amelyek teljes mértékben felborították a korábbi megoldásrendszereket. Addig amíg pár évvel ezelőtt egy cég nyugodtan és kényelmesen magáénak tudhatott egy helyi szűkebb piacot, addig ma már az internet által olyan versenytársakra akadt, akikre korábban gondolni sem mert. Az internet által hozott új állapotok, és a piacon egyre dinamikusabban tomboló Változás mindenképpen új szemléletmódot követel a 21. század vállalkozásától.
Ha van egy vállalkozása kétség kívül át kell értékelje az eddig elért értékeket, át kell értékelje az aktuális piaci helyzetét és legfőképpen azt a birtokában lévő információ mennyiséget és minőséget, mellyel rendelkezik az új állapotok és a Változás okozta versenyhelyzetben.
A Változással átitatott internetes környezet új megoldásokat, marketing eszközöket, lehetőségeket, irányvonalakat hívott életre, olyanokat melyek állandóan képesek alkalmazkodóvá tenni az üzletet magához a Változáshoz.
A legnagyobb és legfontosabb ilyen új piaci környezet a Google piaca, amely csupán alig 8-10 éves élete során teljesen felforgatta az üzletemberek, a vállalkozók és a marketing szakemberek korábbi, a piacról alkotott felfogását.

A keresőmarketing, mint a Változásra adandó változó válasz

A keresőmarketing látja el azt a feladatot, amely az állandó Változással átitatott internetes piacon a vállalkozás helyzetét weboldalán keresztül, a leghatékonyabb eredményekre sarkallja.
Mit is jelent ez?
A megfelelő szaktudás mellett kivitelezett keresőmarketing, többszörösére növeli a vállakozás weboldalon keresztül elérhető forgalmát, a látogatók számán keresztül az új vevőket, megrendelőket, ügyfeleket, végső soron maximalizálja az állandó Változás alatt álló internetes környezetben a vállalkozás, a vállalat profitját.
A Google kereső a legjobban jeleníti meg ezt az állandó változásokkal átitatott helyzetet, melyhez megfelelő alkalmazkodás esetén egyik napról a másikra érhető el addig nem látott fejlődés vagy visszafejlődés.
Mi, mint keresőmarketing szakemberek, webmesterek és programozók, nap mint nap látjuk az egyre intenzívebben tomboló Változást, ahogy azokat akiket ma az egekbe repít, holnap már pusztító erővel a mélybe taszít, ha nem követik megfelelően a Változás alkotta változó szabályokat.
Az interneten a szabályok nap mint nap változnak. Vannak olyan környezetek, mint az Egyesült Államok, ahol ha tegnap egy weboldal az első oldalon jelent meg a Google-ben több milliós bevételt könyvelt el, míg ma, ahogy átkerült a második találati oldalra szinte alig kap megrendelést. A weboldalak keresőkben való rangsorolása állandó változás alatt van. Előfordul, hogy órákon belül változnak a helyezések.
Az új állapotok amellett, hogy az Ön szemléletmódjában követelnek meg változásokat, megkövetlenek egy olyan profi csapatot a vállalkozás és ténylegesen a weboldal mögött, akik több éves szaktudásukkal, minden szinten képesek támogatni a cég leghatékonyabb internetes fejlődését.

webstore

A keresőmarketing portfólió többszörös hatékonysága

keresomarketing Kétség kívül szükség van keresőmarketingre és keresőoptimalizálásra egyaránt.
Sok helyen az interneten tapasztalható az a negatív jelenség, mely során mások silány (néhány órás) munkafolyamatot értelmeznek a két fogalom alatt. Az igazi másság a feladatok mibenlétében és minőségében rejlik. Ha a vállalkozás a maximális eredményekre törekszik az internetes környezetben is, akkor olyan megoldásokat várhat el, amelyek nemcsak középszintű silány eredményeket jelentenek, hanem ténylegesen

és végeredményében is a legtöbb profitot eredményezik.
Több éves tapasztalatunk alatt több mint 100 olyan kulcsfontosságú faktort (tényezőt) figyeltünk meg, elemeztünk és építettünk bele a megoldásrendszerekbe, amelyek valamilyen módon befolyásolják a keresőkön keresztül szerezhető piaci forgalmat. Végső soron befolyásolják a helyezéseket a keresőkben, vagy külsőleg képesek növelni a weboldal látogatottságát.
A különböző faktorok által merült fel az utóbbi években az a kérdéskör, hogy miként és milyen mértékben alkalmazzuk az egyes faktorokat a különböző típusú weboldalaknál? Tudni kell ugyanis azt, hogy más-más megoldásrendszert követel keresőmarketing szempontból egy egyszerű céges weboldal, vagy egy több tízezres forgalommal bíró portál, a kisiparos weboldala és az 50.000 termékből álló webáruház. A több tucat weboldallal végzett keresőmarketing munka, a keresőkben folytatott állandó kutatómunka, az elemzések és megfigyelések eredménye lett a Keresőmarketing portfólió, mint a keresőmarketing és keresőoptimalizálás eddig ismert leghatékonyabb megoldáscsomagja, ahol a különböző, több mint 100 faktor megfelelő súlyozásával a maximális profitot "préseli ki" a weboldalból.

Keresőmarketing portfólió összetevők

btn2

article icon Kapcsolódó cikkek
Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás