Megoldásaink Önnek, leendő üzleti weboldala számára

Közös gondolkodás és üzleti kommunikáció

Soha nem fogunk ajánlatot küldeni Önnek anélkül, hogy előzetesen át ne beszélnénk a legfontosabb kérdést, hogy mi az Ön internetes megjelenésének célja? Ajánlatot persze előzetesen is lehet írni arról, hogy a honlap miként készül el, de ennél sokkal fontosabb szempont, hogy miért. Ezt pedig csak úgy tudhatjuk meg, ha azt közösen definiáljuk, melynek során minden részletre kiterjedően, egyedi megoldásokat kínálva átbeszéljük leendő weboldala ideális megjelenését és marketing lehetőségeit. Olyan innovatív és egyedülálló internetes megoldásokat fogunk Önnek javasolni, melyek használatával vállalkozása vezető szerephez juthat az online világban.

Korlátlan lehetőségek és kreatív arculattervezés

Az arculattervezés során kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy a korszerű és modern megjelenés mellett, a design tökéletesen szolgálja ki a weboldal legfontosabb kritériumát: a hatékony ügyfélszerzést. Mottónk: Webdesign felsőfokon!
Ez határozza meg elsősorban, hogy látogatója az Ön honlapján tölti el idejét vagy 5 másodperc után tovább áll, konkurenciája legnagyobb örömére.

Azonnali megragadás. Ez a koncepció az, melyre az arculattervezés során folyamatosan kiemelt figyelmet fordítunk. Számos megoldás és még több tapasztalat az, mely elhozhatja az Ön honlapja számára is a sikert. Üzlet és marketing központú felfogásunk az, mely ezt lehetővé teszi.

Az arculattervezésben általunk igen fontosnak tartott felfogás szerint, készülő weboldala minden egyes összetevője az oldalra érkező látogatók ügyféllé konvertálását szolgálja. Ezt a megfelelő oldalszerkezet, színkombinációk és az egyes marketing elemek kellő mennyiségű és helyű felhasználásával érjük el.
Így garantáljuk, hogy az általunk készített weboldal, a megjelenésén keresztül is azt a teljesítményt nyújtja, mely a maximálisan elvárt ügyfél és végső soron profit eléréséhez szükséges.

Saját tulajdonú honlap Non-Stop frissítéssel

Nem éri el a programozót, mert megszűnt a webdesign cég, pedig csak a telefonszámai változtak meg? Ezt a problémát már mindenki ismeri, mégsem tesznek ellene. A megoldás pedig egyszerű. Teljeskörű tartalomkezelésre van szükség, így honlapja folyamatosan megújulhat, hatékony reklám felületté válhat. Ez a kritérium ma már alapkövetelmény egy honlap esetében, hiszen akárcsak cége kínálata, annak szolgáltatás palettája és tartalma is folyamatosan megújul.
Ezzel biztosítjuk azt, hogy ügyfelei felé hatékonyan kommunikáljon.

Éppen ezért az általunk kínált korszerű arculattal és az önállóan szerkeszthető felépítéssel együtt hosszútávra tud tervezni, így befektetése többszörösen megtérül, hiszen a változtatásokat ingyenesen, saját kezűleg elvégezheti bármikor, bárhonnan.

Szerződéses határidő- és garanciavállalás

A weboldal minőségi követelményrendszerét minden esetben szerződésben rögzítjük, garantálva ezzel a befektetett tőke biztonságát. A weboldalak véglegesítése és átadása akkor valósul meg, ha alapos tesztelések után az oldal kifogástalanul működik , és az Önnek minden tekintetben megfelel.

Tekintettel arra a tényre, hogy az idő pénz, a teljes fejlesztésre pontos határidő garanciát nyújtunk Önnek. Így nem kell attól tartania, hogy jövőbeli üzletektől esik el a hosszas elkészítési idő miatt.
Sőt, folyamatosan bővülő csapatunkkal arra is megoldást kínálunk, ha Ön a megszokottnál hamarabb szeretne hozzájutni weboldalához.

Keresőmarketing és ügyféltermelő megoldások

Elkészült honlapját minden esetben úgy engedjük útjára, hogy az már a startot követően bevételt termeljen tulajdonának, vagyis Önnek. Ezt a honlap magas szintű keresőoptimalizálása, a honlap népszerűsítése és az így kialakított induló látogató bázisa teszi lehetővé, így már kezdetben is látható és kézzelfogható eredményeket, profitot képes elérni.

Azonban a honlap átadását követően sem hagyjuk magára. Keresőmarketing portfólió megoldásrendszerünk maximálisan képes arra, hogy hatékonyan, rövid idő alatt hozzon létre ügyfélmaximalizáló gépezetet az üzleti weboldalból. Több éves tapasztalatok alapján kifejlesztett és precízen felépített keresőmarketing megoldáscsomag az a rendszer, amely akár már hónapok alatt is piacvezetővé teheti a vállalatot, a vállalkozást a Google piacán.

Egy üzleti gépezet lehet az Öné, nemcsak egy weboldal

Projektjeinket az üzleti célok figyelembevételével, céltudatosan építjük. Mi nemcsak honlapokat készítünk, nem azt nézzük, hogy egy menüsor, egy szavazó modul vagy éppen egy kép hol néz ki "jobban", hanem azt vizsgáljuk meg legelőször, hogy hol és hogyan, végső soron mekkora profitot fog biztosítani a tulajdonos számára.
Nem helyezünk el semmit sem a weboldalra céltalanul. Mindvégig tudatosan építjük azt, tudatosan az online marketing szempontokra koncentrálva , legyen az akár a kapcsolatfelvétel, az ajánlatkérés, a regisztráció vagy egy webáruház esetében az értékesítés, nálunk minden egyes pixelnek megvan a maga üzleti jelentősége.

Legyen velünk Ön a következő sikersztori!
 

btn2 btn3 

article icon Kapcsolódó cikkek
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás