Hozzáadott érték, avagy miért minket válasszon?

A manapság igen népszerű kifejezéssel élve szeretnénk pontosan elmagyarázni, hogy mire számíthat, ha cégünkkel kötnek szerződést. Mik azok az összetevők, amitől minőségi lesz a végeredmény.

Körültekintő, marketing alapú tervezés

Sajnos a webfejlesztés területén jellemzően kimarad ez a fontos fázis, mindössze egyfajta cselekvési vázlatot írnak csak meg a cégek, és útközben - vagy rosszabb esetben soha - nem tervezik bele az oldalba a megrendelő által fontosnak tartott értékesítési szempontokat. Felkérés esetén egy kölcsönös együttműködésre alapozott részletes tervet készítünk, amiből a grafikus és a programozók is dolgoznak majd.

Minőségi, kidolgozott grafika

Nemcsak a főoldalt tervezzük meg, hanem minden egyedi aloldalt is kidolgozunk. Ez egy webáruháznál közel 10 egyedi aloldalt jelent, de még egy bemutatkozó oldalnál is 3-5 aloldalt a főoldalon kívül.  Ezáltal a webhely minden felülete, mellyel a felhasználó találkozik, magas színvonalat és felhasználóbarát felépítést mutat.

Reszponzív felépítés (mobil kompatibilitás)

Ezt ma már sok webfejlesztő cég kínálja. Ahhoz azonban, hogy a végeredmény hibátlan legyen rengeteg különböző készüléken történő tesztre, és abból fakadó hibajavításra van szükség. Ezt nem spóroljuk meg, így a dinamikusan fejlődő mobil böngészés területén is kiváló élményt nyújtunk az oldal használóinak.

Kvalifikált IT szakemberek

Ma Magyarországon 20.000 szakember hiányzik az IT szakmából. Ez igen komolyan veszélyezteti a szolgáltatások minőségét. Cégünk az évek során olyan gárdát hozott tető alá, akik választ tudnak adni erre a 21. századi kihívásra. Csapatunkra méltán büszkék vagyunk, és becsüljük munkatársaink hozzáértését. Az értékesítő kollegán kívül a projetekkel egy grafikus és 5 programozó várja, melyet egy állandóan elérhető projektmenedzser irányít.

Vállalt határidő garancia

Jogilag ezt kötbérnek hívjuk. Miért tudjuk ezt „bevállalni”, miközben a webfejlesztő ágazat egyik legnagyobb problémájáról beszélünk? Azért, mert szakítunk a hagyománnyal, és mennyiség helyett a minőségre koncentrálunk. Így csak annyi munkát vállalunk, amennyit a kapacitásunk megenged. Csak így tudunk a megállapított, egyeztetett határidőre végezni a feladatainkkal.

SEO és internet marketing

Partnercégünkkel (www.weboptim.hu) együttműködve már egy olyan programkódot adunk át, ami maximálisan megfelel a legmodernebb SEO alapelveknek. Egy példát hadd említsek meg. A Google már nagy hangsúlyt helyez az oldalsebességre. Erre létezik egy eszköz, mellyel ez mérhető. Jó eredményt elérni viszont egy programozói munkanap. Ezt is megoldjuk több más keresőoptimalizálási feladat mellett.

Támogatás, garancia

Örök kérdéskör a későbbi elérhetőség és támogatás. Cégünk projektmenedzseri munkaköre biztosítja a heti 40 órás support lehetőségét. A külön megkötött karbantartási szerződés értelmében 2 éves szavatosságot biztosítunk az átadott munkára, tehát esetleges hiba esetén térítésmentes javítást biztosítunk.

Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás