onlinemarketing

A sikeres és eredményes keresőoptimalizálás folyamata

Keresőmarketing• Honlap optimalizálás • Online marketing
 

A hosszútávú sikeresség alapfeltétele

seo A hosszútávú siker két legfontosabb alappillére a korábbi tapasztalat, és a szervezett, előkészítő munka.
A korábbi tapasztalat egy olyan tényező, mely nem kifejezetten a megvásárolható kategóriába sorolható, hiszen ahhoz, hogy Ön a megfelelő tapasztalatokkal rendelkező hátteret tudja biztosítani vállalkozásának weboldala mögött, először is rá kell találjon arra a cégre, aki ezzel rendelkezik. Ez különösebb képpen nem pénz kérdése. A szervezett előkészítő munka egy olyan csapatot jelent, amely professzionális módon képes megszervezni a webes jelenlétet, a tervezéstől egészen a vállalkozás mögött éveken keresztül üzemeltetett masszív, ügyféltermelő gépezetig. Egy ilyen csapat tagjai a marketing szakemberek, webmesterek és Google elemzők, a webfejlesztés fázisait megszervező programozók, webfejlesztők és dizájnerek, akik minden egyes fázisban pontosan tudják, hogy mi a feladatuk. A megfelelően összeszervezett csapat lehet csak garancia a sikerre.

Ha beindul az új ügyfeleket termelő munkafolyamat...

marketingA munkafolyamat a tervezéssel kezdődik. A jó tervező ritka mint a fehér holló. Miért? Mert a tervező az a személy, aki pontosan átlátja a weboldal sikerének minden egyes mozzanatát, a fejlődés fázisait és annak mikéntjét. Ha a terv rossz, minden bizonnyal nem lesz sikeres a végeredmény.
A jó tervező egyszerre kell hogy rendelkezzen megfelelő marketing kreativitással, ugyanakkor mély programozástechnikai ismeretekkel egyaránt. A weboldal tervezője kreatív kell hogy legyen a dizájn területén, ugyanakkor ismernie kell az egyes programnyelvek lehetőségeit és korlátait egyaránt. Ez a fajta kihívás pedig kellőképpen magasra helyezi a lécet. Ha igazán sikeres weboldalt akar tudni vállalkozása mögött, olyat amely tényleges profitot termel, akkor olyan csapatra lesz szüksége, amely rendelkezik ezzel a tudással.

Hogyan dobunk mindig 6-ost? - A hatékony célbajuttatás

webmarketingNyilván nem úgy, hogy a 6-os felület ellentétes oldalán a kockán belül nagyobb súlyeloszlást helyezünk el. Ezt hívják csalásnak.
Ha nem is mindig, de nagyon sokszor mi úgy dobunk 6-ost, hogy megvizsgáljuk a kocka útját, majd ebből eredményeket vonunk le.
Érthetően tehát, precíz pontosan kivitelezett munkával, támaszkodva a korábbi tapasztalatokra, eredményekre, a megfelelő fázisban szervezetten , egy másik szükséges fázisban pedig szabadjára engedve a munkatársak kreativitását. Úgy dobunk nagyon sokszor 6-ost, hogy közben figyeljük az Ön konkurenciáját, elemezünk és pozicionáljuk a weboldalát, megfigyeljük hogy ők hogyan jutottak a csúcsra, tanulunk belőle, és mi még magasabb csúcsra juttatjuk az Ön weboldalát.

A weboldal és környezetének precíz fejlesztése

keresomarketingAz idő előrehaladtával a környezet és az állapotok megkövetelik a fejlesztést. A fejlesztésnek minden szinten történnie kell. Ha Önnek már van egy jól üzemelő weboldala, igen hamar ráébred, hogy miért ne lehetne még egy? A meglévő weboldal ugyanakkori bővítése és tökéletesítése is meg kell hogy történjen, hiszen az internet egy állandóan változó közeg, ahol aki nem alkalmazkodik a változáshoz, az lemarad.
A fejlesztés kiterjed a teljes keresőmarketing munkára egyaránt. A keresőmarketing, mint a weboldalra a legtöbb látogatót terelő folyamatos munkafolyamat, lényegében állandóan fejleszti a weboldalt azáltal, hogy látogatót generál, ismerté teszi, optimalizálja szerkezetileg, és még sorolhatnánk. Erre a keresőmarketing munkára Önnek mindenképpen szüksége van, ha üzletileg sikeres weboldalban gondolkodik.

A tervezéstől, az évek múlva is hatékonyan termelő rendszerig

keresooptimalizalasAz online siker kétség kívül nem egy-két nap alatt, hanem hosszan, és sok-sok hatékonyan befektetett munka eredményeként tud realizálódni. A weboldal csak akkor tud ügyfeleket termelni és akkor mondható el róla, hogy "Ügyféltermelő weboldal", ha a tervezés, a fejlesztés, a kivitelezés és a keresőmarketing minden egyes színpadán, a maximális szaktudás hagyja ott nyomait a gépezet fogaskerekei között.
Ha azt szeretnénk elérni, hogy ne csak néhány hónapra, hanem éveken át egy igazi profittermelő gépezetet építsünk fel, akkor mindenképpen sok-sok csapatmunkát és közreműködést kíván meg a rendszer, a projektben részt vevő minden egyes szereplőtől.

article icon Kapcsolódó cikkek
Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás