Portál készítés, fejlesztés és tervezés

Komplett internetes megoldások

Mi a különbség a honlapkészítés és a portál készítés között?

Igazából semmi. A portál is egy honlap csak az egy sokkal összetettebb, általában valamilyen témát felölelő weboldal. Egy szakértői oldalt már portált kíván, de a tipikusabb témák, mint ingatlan, autó, apróhirdetés, vagy valamilyen közösségi oldalak is portálnak tekinthetőek.

Professzionális csapatmunka
Ez az, ami egy portál fejlesztéséhez szükség van. Cégünkben minden egyes terület feladatait mint grafika, programozás, marketing, tervezés, külön személy végez. Az oldalak összetettségéből adódóan csak egy összeszokott csapat képes magas színvonalon, hiba nélkül elvégezni a munkát.

Miért mi?

Javaslatotteszünk és véleményezünk - Ha bármilyen kérdése merül fel vagy nem tud dönteni, nyitott kérdései vannak, segítünk. Több munkával a hátunk mögött szakértői segítségére leszünk mind a tervezésnél, mind a megvalósításnál.

A jó tervezését a projekt kulcsa - Ha Ön csak vázlatokkkal rendelkezik, vagy netán csak az elképzelése van meg, akkor teljes mértékben megtervezzük a portál felépítését és működését, vagyis rendszerspecifikációt írunk. Ez a munkafolymat kihagyhatlan lépése a folyamatnak, mert terv nékül portált nem lehet készíteni. Minden, a projektben részt vevő munkatárs ez alapján végzi el feladatát.

Modnern programozói személetünk által a programkódot programozó munkatársaink a lehető megnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel készítik el. Portálok esetén a gyors és megbízható működés kiemelkedően fontos tényező.

Többkörös tesztelés - A megbízható specifikáció szerinti működödést ellenőrizendő többkörös tesztelést hajtunk végre. A felépített oldal minden egyes funkcióját Önnek közöseb teszteljük. A tesztelés során felmerülő hibákat vagy módosításokat többkörön keresztül szűrjük ki, így a prjekt végén egy hibátlan oldalt tudunk élesíteni.


Milyen funkciókat tartalmazhet egy portál?

Ez az ágazattól függ leginkább, ahova a portál készül. Nyilván egy ingatlan portál teljesen mást kell "tudjon, mint egy hírportál. Bár funkcióikat tekintve a nagyobb portálrendszerek hasonlóak, jellegükből adódóan mégis eltérő hangsúlyt kell fordítani a különböző rövid és hosszútávú részcélokra. Egy hírportál esetében például a grafika teljes mértékben alárendelt a tartalomnak, míg egy szórakoztató portál esetében ez már koránt sincs így. Egy vállalati portálnál szempont lehet, hogy nem a tömegigényeket hivatott kiszolgálni.

Általános ízelítő - Miket "tudhat" egy portál?

A teljesség igénye nélkül ajánljuk figyelmébe az alábbi listát, ahol egy portál legnépszerűbb elemeit találhatja meg. Nem lepődünk azonban meg, ha olyan igényekkel jelentkezne, melyek nem éppen szokványosak, hiszen egy portál esetében bármi elképzelhető. Válogasson kedvére:

 • Regisztráció
 • Egyszerű és komplex űrlapok
 • Fórum és blog
 • Közösségi megoldások
 • Online felmérés, szavazás, piackutatás
 • Archívumok
 • Kép- és galéria
 • Apróhirdetés
 • Aukciós megoldások
 • Online kereskedelem - Webáruház
 • Hír és információ közlés
 • Link és partner listák, katalógusok
 • Hírlevél
 • Többnyelvűség
 • Keresők és adatbázis szűrők
 • Rejtett tartalmak
 • Banner hirdetések
 • RSS
 • Többszintű hozzáférés
 • ...

Bármilyen elképzeléssel is forduljon hozzánk, a megvalósításban minden esetben színvonalas megoldásokban lesz része. Kérjen ajánlatot vagy hívjon minket. Az igényfelmért követően 48 órán belül egyedire szabott ajánlattal jelentkezünk.

Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás