Kezdőlap > Csomagok, árak > Professzionális csomag

PROFESSZIONÁLIS CSOMAG

Kimagasló funkciógazdagság, maximális ügyféltermelő képesség


Hosszú évek tapasztalataira alapozva egyértelműen állítjuk, hogy a honlapkészítés területén a Professzionális megoldásoknak van igazán jövője. Egy ügyféltermelő honlap ugyanis elengedhetetlen kelléke egy sikeres vállalkozásnak.

Miben több ez a csomag?
Egyedi, részleteiben kidolgozott grafika, professzionális honlap összetevők és számos internetmarketing elem, oktatóanyag segíti az ügyfélszerzést.

Csomag ára: 370.000 Ft + Áfa Elkészítési idő: 8 hét

Fizessen 3 részletben: 40 % szerződéskötéskor, 30 % átadáskor, 30 % élesítés után 1 hónappal

Professzinális csomag tartalma:


Tervezés és grafika megvalósítás

Részletes igényfelmérés
A megbízást követően személyesen vagy online igényfelmérővel megismerjük elképzeléseit, hogy a lehető legtöbb információval a birtokunkban kezdhessük meg a honlap elkészítését.
Honlap és marketing tervezés
A munka megkezdése előtt a kapott információk alapján készítünk egy tervezetet, mely kitér a honlap szerkezetére és a kialakított marketing szempontokat is tartalmazza. Ez a dokumentum a fejlesztés és egyben a szerződésük alapja is lesz.
Részletesen kidolgozott egyedi arculat
A honlap arculatát grafikusunk a csomagnak megfelelő professzionalitással, minden egyes grafikai elemre kiterjedően dolgozza ki. A megjelenés így képes megragadni a látogatókat, akik ez alapján pozitív képet alkotnak a vállalkozásáról.
Reszponzív felépítés
Cégünk kizárólag mobileszközökre is optimalizált reszponzív megjelenést biztosít honlapjának, így a kor igényeinek az tökéletesen megfelel. 
Egyedi készítésű grafikus logó
A honlap mellé megtervezzük vagy felújítjuk cége egyedi grafikus logóját, melyet aztán a honlapon és egyéb megjelenési helyein (levélpapír, névjegykártya, stb.) használhat fel. A szolgáltatás keretében 3 különböző terv közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Céges kisarculat tervezés
Igény esetén a logó mellé elkészítjük a megtervezett arculatoknak megfelelően vállalkozása névjegykártyáját, cégpapírját, borítékját és egyedi e-mail aláírását. Ezzel teljeskörű céges arculatot kap.
Tartalom feltöltés marketing szemlélettel
A legtöbb honlapnak hiába van a legjobb a grafikája, és könnyen használható adminisztrációs felülete, ha a tartalom megjelenítését nem képesek a tulajdonosok az elvárt szinten biztosítani. Nem elég csak a szövegeket feltölteni. A megfelelő vizuális hatást illusztrációs képekkel, és a szöveg tagolásával, kiemelésével is el kell érni. Ebbe a folyamatba tehát grafikusunkat is bevonjuk, így a honlap minden egyes eleme professzionális hatást kelt.

Adminisztráció

Önállóan szerkeszthető tartalom (CMS)
A kor követelményeinek megfelelően az oldalt tartalomkezelő rendszerre (CMS) építjük fel, így a tartalmak szerkesztését, frissítését a lehető legkönnyebben bármikor elvégezheti az egyedi felhasználónévvel és jelszóval rendelkező adminisztrációs felületen.
Felhasználó kezelés
Igény esetén szabadon létrehozhat olyan felhasználókat, akik hozzáférhetnek és szerkeszthetik a honlapot vagy annak csak egy bizonyos részét.

Fejlesztés

Böngésző független kialakítás
Az oldalt az összes használt böngésző alatt teszteljük, hogy a látogatók tökéletesen megjelenő, profi oldallal találkozzanak.
Korlátlan menüpontos szerkezet
Az adminisztrátori felületről bármikor, korlátlan mennyiségben bővíthető menürendszerrel építjük fel a honlapot, így ha később bővíteni kívánja a tartalmakat, könnyen megteheti.
Későbbiekben bővíthető felépítés
Amennyiben a későbbiek során valamilyen plusz funkciót szeretne az weboldalán elhelyezni, úgy arra anélkül lesz módja, hogy a már kész részekhez hozzányúlnánk. A moduláris felépítésnek köszönhetően oldala folyamatosan bővülhet.
Szabadszavas kereső
Az oldalon elhelyezett keresőmező hasznos segítség a látogatóknak, akik nem tudják, hol találják azt a tartalmat, ami érdekli őket. A keresőbe beütve a keresendő szót, könnyedén megtalálhatják az adott témát.
Kapcsolati űrlap / Azonnali üzenetküldés egyedi mezőkkel
A weboldal egyik fő feladata, hogy tulajdonosát könnyen el lehessen érni, ajánlatot lehessen kérni. Ezt segíti elő az azonnali üzenetküldést lehetővé tevő űrlap, amelyen keresztül könnyen lehet üzenni anélkül, hogy levelezőrendszert kellene használni. Az űrlap adatai: Név, E-mail, Telefon, Üzenet, valamint egyedi mezők igény szerint.
Google térkép
A Google térkép egy népszerű szolgáltatás, mellyel könnyedén megtalálhatóvá teheti az érdeklődőknek vállalkozása helyét.
Kategorizálható képgaléria
A képgalériába könnyedén feltölthetőek a képek egyesével vagy akár tömegesen is. A galéria több, különböző témájú kép kezelésére van felkészítve, minden téma külön kategóriába rendezhető, hogy a látogatók jobban kiismerjék magukat az oldalon.
Youtube vagy saját videó kezelés
A weboldal sokkal vonzóbbá és informatívabbá tehető videók beillesztésével. Ezek Youtube-ról is beszúrhatóak, vagy ha valamilyen ok miatt külső szolgáltató nélkül szeretné megoldani a videókezelést, akkor akár saját szerverről is futtathatóak.
Összetett hírlevél rendszer egyedi hírlevél arculattal
A hírlevélre történő feliratkozáshoz az arculathoz illeszkedő dobozt helyezünk el az oldalon. Emellett az adminisztrátori felületen egy alap hírlevélkezelő rendszert biztosítunk, amelyben a hírleveleket megírhatja, formázhatja, illetve kiküldheti akár külön csoportoknak is. Ütemezett feladatokat, kampányokat is létrehozhat a felületen, így egy teljes értékű hírlevél szoftvert kap. E mellé elkészítünk egy, a honlap arculatához illeszkedő egyedi html hírlevél sablont, melyet direkt marketing kampányaihoz használhat eredményesen.
Elérhetőségek box
Célszerű a weboldal minden oldalán állandó helyen szerepeltetni a legfontosabb elérhetőségeket, hogy az ügyfelek azonnal fel tudják venni a kapcsolatot cégével. Ez a hely lehet a fejléc, vagy egy oldalsó modul is.
Kiemelt ajánlatok, információk, hírek
Amennyiben arra igény mutatkozik az oldal állandó helyén vagy csak a főoldalon elhelyezünk egy grafikusan megtervezett információs dobozt, ahol folyamatosan hirdetheti legújabb vagy legfontosabb szolgáltatásait, termékeit. Hírek közzétételére is alkalmas a modul.
Blog funkció
Opcionálisan egy blogolásra alkalmas felületet alakítunk ki az oldalon belül. Ez a funkció mindenképpen ajánlott a mai internet sajátosságait figyelembe véve. Építsen ki bizalmat ügyfelei felé ezen keresztül. A bejegyezések kategorizálhatóak, az egyes postokhoz hozzászólás funkciót építünk ki, melyet igényes formában megjelenítünk. Ezeket az adminisztrációs felületről moderálhatja. A teljes blog funkció igény esetén ki- bekapcsolható.
Ügyfélvélemények doboz
Szintén opcionális funkció, de igen hasznos marketing szempontból. Az oldal állandó, vagy bizonyos részén grafikusan kialakított ügyfélvélemények dobozt helyezünk el, ahol közzéteheti a vállalkozásáról mondott véleményeket. Természetesen a vélemények írásához egy űrlapot is lefejlesztünk.
Vendégkönyv
A vendégkönyvbe a látogatók írhatnak, például, hogy milyennek találják az oldalt, vagy az ott bemutatott termékeket, szolgáltatást. Több témában is jól használható az összetevő. Az itt beírt vélemények közül az Ügyfélvélemények dobozba teheti közzé a legnépszerűbbeket.
Szavazás modul
A honlap máris interaktívabbá, vonzóbbá válik, ha kikérik a látogatók véleményét egy adott témáról. Ezen kívül értékes információhoz is juthat vállalkozása az érkező válaszokból.
Főoldali képes bannerforgató modul (slideshow)
Az egyik legnépszerűbb honlap funkciót is a csomag mellé kínáljuk, melynek segítségével a főoldalon lapozható képeket tud megjeleníteni az admin felületről. A képek száma korlátlanul bővíthető, a képváltások animáltak, a képekre kattintva pedig az ügyfeleknek egyedi tartalmakat tehet közzé. A modul mellé most 5 darab egyedi tervezésű bannert is adunk.
Oldaltérkép összetevő
A felhasználóknak, illetve a kereső robotoknak is fontos, hogy tartozzon oldaltérkép a honlaphoz, melynek segítségével jobban tájékozódhatnak.
Magyar és 2 idegen nyelv
A magyar nyelv mellett opcionálisan 2 darab idegen nyelvet is tud kezelni az oldal. Fontos, hogy a lefordított szöveget a Megrendelőnek kell biztosítania. További nyelvek csatolására is természetesen van lehetőség.
Bannerkezelés
Az oldalon igény szerint elhelyezhet bannereket, amelyeket az adminisztrátori felületről tud kezelni.
Egyedi űrlapkészítő modul
Egy igen hasznos adminisztrációs felületről egyszerűen használható funkciót kínálunk, melynek segítségével az oldal tartalmába szabadon létrehozhat egyedi űrlapokat. 
Facebook Like box
Beépítjük a legnépszerűbb közösségi oldal rajongói dobozát.
Facebook profil létrehozás egyedi grafikával
Létrehozzuk vállalkozása Facebook profilját, melynek megjelenését a honlap arculatához illesztjük, így cége megjelenése egységes formát ölt.
Tartalom elemek megosztása
Az oldal látogatóinak lehetőségük lesz az egyes tartalmi elemeket megosztani a közösségi portálokon, ezzel is tovább növelve a honlap népszerűségét. Facebook, Google Plus, Iwiw stb.

Látogatottság

Keresőoptimalizált felépítés
Az oldalt a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelően építjük fel, hogy a Google és más keresők minél könnyebben rátaláljanak.
Keresőbarát URL
A honlap keresőbarát URL-eket használ, hogy a keresők és a látogatók számára is könnyen felismerhető és megjegyezhető legyen. Például a cím nem elux.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=82 lesz, hanem http://elux.hu/professzionalis-honlapkeszites-csomag.
Kulcsszó megadási lehetőség
Minden tartalmi elemhez megadhatóak külön kulcsszavak, így segítve a célzott keresőoptimalizálást, tehát nemcsak a weboldalra lehet a kulcsszavakat meghatározni, hanem minden egyes elem pontosan optimalizálható.
Látogatottsági statisztika
A honlapba beépítjük a Google Analytics statisztikai rendszert, mellyel könnyen nyomon követheti az oldal látogatottságát. Ez már meglévő Google fiókkal is összeköthető, így akár már megszokott fiókjába bejelentkezve is látni fogja honlapja statisztikáit.
Regisztráció a Google keresőbe
Az elkészült oldalt beregisztráljuk a Google-be, hogy az érdeklődők akár azonnal megtalálhassák Önt.
Kulcsszó kutatás
Szakszerűen felkutatjuk ágazata minden olyan keresőkifejezését, melyet a későbbi keresőmarketing vagy Google Adwords kampányához felhasználhat. A kutatás kiterjed konkurencia elemzésre, és a szavak havi keresési értékére. Ezt felhasználva felállítunk egy prioritási sorrendet a szavak között, és javaslatokat teszünk ennek megfelelően, hogy milyen elvek szerint érdemes a kampányokat elvégezni.

Technika és támogatás

Teljeskörű ügyintézés (domain regisztráció, tárhely bérlés)
Önnek csak meg kell rendelnie a weboldalt, minden adminisztrációs teendőt ránk bízhat, mi intézzük a domain regisztrációt, a tárhely bérlését, és minden más teendőt, amely az oldal elindulásához szükséges.
Keresőoptimalizálás tanácsadás
Az Ön szakmájához nem értünk, de a keresőoptimalizálásban tudunk tanácsot adni, hogy hogyan érdemes azt megvalósítani.
Teljes körű oktató anyag
Az évek során kifejlesztett oktatóanyagunkat adjuk át az elkészült weboldalra szabottan, hogy könnyedén tudja használni új honlapját.
Személyes betanítás
A weboldal átadását követően 2 órás mindenre kiterjedő személyes oktatásban részesítjük. Az oktatás során átvesszük a honlap kezeléséhez szükséges legfontosabb ismereteket az oktatóanyag alapján. 
CD/DVD-re történő kiírás
Az oldalt és a forrásanyagokat DVD-re vagy CD-re archiváljuk, és átadjuk Önnek.
24 hónap garancia és utókövetés
Az oldal átadását követően 24 hónapos garanciát biztosítunk, melynek keretében azonnali hibaelhárítást teszünk lehetővé bármilyen nem várt probléma esetén. A honlap teljesítményét a garancia ideje alatt folyamatosan figyeljük, melynek eredményétől függően további javaslatokat teszünk.

 

Ajándékba adjuk a csomag mellé:


Domain regisztráció (.hu, .com., .eu)
Ha megrendeli a Professzionális csomagot, akkor átvállaljuk domain regisztrációs költségét, mellyel 2 évig biztosítva van online megjelenése. A 3. évtől fizetendő díj .hu esetén 2000 ft + Áfa, .com és .eu esetén 3000 Ft + Áfa évente. 
1000 MB webtárhely
Cégünk 1 teljes évre ingyen tárhelyet is biztosít új weboldala számára saját szerverünkön.
A 2. évtől a tárhely díja 9900 Ft + Áfa évente. 

Érdekli ajánlatunk vagy kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 20/288-3364-es számon, vagy írjon nekünk online az alábbi űrlapon keresztül. Kollegáink bizalommal várják megkeresését, és minden kérdésére válaszolnak.

 
Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás