legjobbhely

Rendszertervezés

Marketing tervezés és szerkezeti tervezés • Weboldal rendszerspecifikáció készítés

 

Az Eiffel torony építését sem az alapásással kezdték...

Egy projekt, akárcsak a valós életben soha nem a megvalósítással kezdődik. Minden esetben, legyen szó egy kisebb vagy egy monumentálisabb vállalkozásról mindig a "tervezőasztalnál" kezdődik.

Egy honlap körültekintő megtervezése tapasztalataink szerint mindig a legfontosabb lépés, mivel ezzel a későbbiekben nemcsak komoly idő, hanem ebből kifolyólag pénz is megtakarítható.

Ha Önnek egy professzionálisan felépített, üzletileg hatékony rendszerre van szüksége, akár céges honlapjáról, értékesítési webáruházáról, vagy portáljáról legyen szó, a siker kulcsát egy minden elemében pontos és részletes rendszerterv jelentheti.
Itt dől el honlapja teljesítménye, hogy az ügyfélszerzés és az értékesítés milyen folyamatok mentén éri el maximumát. Éppen ezért munkánk során a honlap szerkezeti felépítésén túl az online értékesítéshez, ügyfélszerzéshez elengedhetetlen internet marketing szempontokra is nagy hangsúlyt helyezünk, így juttatva ügyfeleinket jelentős előnyökhöz vetélytársaikhoz képest.

A hatékony, profitorientált üzleti teljesítményeket felmutató weboldalak előzetes megfontolt megtervezése nem opció kérdése, hanem egy szükséges, stratégiailag megalapozott döntés, amely alapjaiban kihat az adott vállalkozás üzleti jövőjére. Éppen ezért érdemes kellő mennyiségű energiát belefektetni.

Cégünk minden esetben specifikusan az Ön vállalkozása igényeinek és céljainak megfelelő, alaposan átgondolt lehetőségek mérlegelése után a legjobb megoldásokat kínálja. Törekvésünk, hogy a tervezés során megismerjük vállalkozása erősségeit illetve gyengéit, hogy olyan végeredmény születhessen, mellyel maradéktalanul kiszolgáljuk előzetes elvárásait.


Rendszertervezés lépései

  1. Fejlesztési célok definiálása
  2. Átfogó piac felmérés
  3. Marketing tervezés
  4. Szerkezeti felépítés megtervezése
  5. Tesztelési terv
  6. Működési specifikáció készítés
  7. Arculatterv
btn2article icon Kapcsolódó cikkek
Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás