Kezdőlap > Csomagok, árak > Start csomag

START CSOMAG

A hatékony el- vagy újrainduláshoz


Start csomagunkat azoknak a jellemzően kis- vagy egyéni vállalkozóknak, esetleg magánszemélyeknek ajánljuk, akiknek fontos a minőségi megjelenés, de az induláshoz nincs szükségük összetett funkciókra. A csomag kiválóan alkalmas bemutatkozásra, a legfontosabb marketing elemeknek köszönhetően a honlap eredményesen képes ügyfeleket hozni az internetről.

Ajánljuk azoknak, akik most indulnak, vagy korábbi elavult oldalukat szeretnék lecserélni egy korszerűbb, ugyanakkor alap funkciókkal felszerelt, mégis marketing szemléletű weboldalra.

Csomag ára: 170.000 Ft + Áfa Elkészítési idő: 3 hét

Fizessen 2 részletben: 40 % szerződéskötéskor, 60 % átadáskor

Start csomag tartalma:


Tervezés és grafikai megvalósítás

Részletes igényfelmérés
A megbízást követően személyesen vagy online igényfelmérővel megismerjük elképzeléseit, hogy a lehető legtöbb információval a birtokunkban kezdhessük meg a honlap elkészítését.
Honlap és marketing tervezés
A munka megkezdése előtt a kapott információk alapján készítünk egy tervezetet, mely kitér a honlap szerkezetére és a kialakított marketing szempontokat is tartalmazza. Ez a dokumentum a fejlesztés és egyben a szerződésük alapja is lesz.
Egyedi marketing arculat
A honlap arculatát grafikusunk a referencia oldalunkon is tapasztalható minőségben, egyedileg dolgozza ki. Cégünk nem használ semmilyen sablont, minden esetben az ágazathoz és az igényeknek megfelelő arculatot készítünk el. 
Reszponzív felépítés
Cégünk kizárólag mobileszközökre is optimalizált reszponzív megjelenést biztosít honlapjának, így a kor igényeinek az tökéletesen megfelel. 

Adminisztráció

Önállóan szerkeszthető tartalom (CMS)
A kor követelményeinek megfelelően az oldalt tartalomkezelő rendszerre (CMS) építjük fel, így a tartalmak szerkesztését, frissítését a lehető legkönnyebben bármikor elvégezheti az egyedi felhasználónévvel és jelszóval rendelkező adminisztrációs felületen.
Felhasználó kezelés
Igény esetén szabadon létrehozhat olyan felhasználókat, akik hozzáférhetnek és szerkeszthetik a honlapot vagy annak egy csak egy bizonyos részét.

Fejlesztés

Böngésző független kialakítás
Az oldalt az összes használt böngésző alatt teszteljük, hogy a látogatók tökéletesen megjelenő, profi oldallal találkozzanak.
4-8 menüpontos szerkezet
A menüpontok számát a csomagnak megfelelően a fenti számban korlátoztuk. Az oldal nagysága ugyanis valamelyest meghatározza a munkamennyiséget is. Ebben a menüpont mennyiségben a legtöbb ágazat könnyedén bemutatható.
Későbbiekben bővíthető felépítés
Amennyiben a későbbiek során valamilyen plusz funkciót szeretne a weboldalán elhelyezni, úgy arra anélkül lesz módja, hogy a már kész részekhez hozzányúlnánk. A moduláris felépítésnek köszönhetően oldala folyamatosan bővülhet.
Szabadszavas kereső
Az oldalon elhelyezett keresőmező hasznos segítség a látogatóknak, akik nem tudják, hol találják azt a tartalmat, ami érdekli őket. A keresőbe beütve a keresendő szót, könnyedén megtalálhatják az adott témát.
Kapcsolati űrlap / Azonnali üzenetküldés
A weboldal egyik fő feladata, hogy tulajdonosát könnyen el lehessen érni, ajánlatot lehessen kérni. Ezt segíti elő az azonnali üzenetküldést lehetővé tevő űrlap, amelyen keresztül könnyen lehet üzenni anélkül, hogy levelezőrendszert kellene használni. Az űrlap adatai: Név, E-mail, Telefon, Üzenet.
Google térkép
A Google térkép egy népszerű szolgáltatás, mellyel könnyedén megtalálhatóvá teheti az érdeklődőknek vállalkozása helyét.
Beépített Skype gomb
A cégek ügyfélszolgálatának rendelkezésre állása az ügyfelek szemében kiemelkedő fontosságú. Ezzel a világító Skype gombbal még jobban kiszolgálhatóak a látogatók.
Kategorizálható képgaléria
A képgalériába könnyedén feltölthetőek a képek egyesével vagy akár tömegesen is. A galéria több, különböző témájú kép kezelésére van felkészítve, minden téma külön kategóriába rendezhető, hogy a látogatók jobban kiismerjék magukat az oldalon.
Alap hírlevél rendszer
A hírlevélre történő feliratkozáshoz az arculathoz illeszkedő dobozt helyezünk el az oldalon. Emellett az adminisztrátori felületen egy alap hírlevélkezelő rendszert biztosítunk, amelyben a hírleveleket megírhatja, formázhatja, illetve kiküldheti akár külön csoportoknak is.
Elérhetőségek box
Célszerű az oldal minden oldalán állandó helyen szerepeltetni a legfontosabb elérhetőségeket, hogy az ügyfelek azonnal fel tudják venni a kapcsolatot cégével. Ez a hely lehet a fejléc, vagy egy oldalsó modul is.
Oldaltérkép összetevő
A felhasználóknak, illetve a kereső robotoknak is fontos, hogy tartozzon oldaltérkép a honlaphoz, melynek segítségével jobban tájékozódhatnak.
Magyar nyelv
Az oldalt magyar nyelven alakítjuk ki. Amennyiben idegen nyelvekre is szüksége van, úgy azokat külön fejlesztési díjon tudjuk beilleszteni a honlapba. Az ár meghatározásához fontos a nyelvek száma, valamint hogy milyen tartalmi elemek lesznek nyelvesítve.
Facebook Like box
Beépítjük a legnépszerűbb közösségi oldal rajongói dobozát.
Tartalom elemek megosztása
Az oldal látogatóinak lehetőségük lesz az egyes tartalmi elemeket megosztani a közösségi portálokon, ezzel is tovább növelve a honlap népszerűségét. Facebook, Google Plus, Iwiw stb.

Látogatottság

Keresőoptimalizált felépítés
Az oldalt a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelően építjük fel, hogy a Google és más keresők minél könnyebben rátaláljanak.
Keresőbarát URL
A honlap keresőbarát URL-eket használ, hogy a keresők és a látogatók számára is könnyen felismerhető és megjegyezhető legyen. Például a cím nem elux.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=82 lesz, hanem http://elux.hu/professzionalis-honlapkeszites-csomag.
Kulcsszó megadási lehetőség
Minden tartalmi elemhez megadhatóak külön kulcsszavak, így segítve a célzott keresőoptimalizálást, tehát nemcsak a weboldalra lehet a kulcsszavakat meghatározni, hanem minden egyes elem pontosan optimalizálható.
Látogatottsági statisztika
A honlapba beépítjük a Google Analytics statisztikai rendszert, mellyel könnyen nyomon követheti az oldal látogatottságát. Ez már meglévő Google fiókkal is összeköthető, így akár megszokott fiókjába bejelentkezve is látni fogja honlapja statisztikáit.
Regisztráció a Google keresőbe
Az elkészült oldalt beregisztráljuk a Google-be, hogy az érdeklődők akár azonnal megtalálhassák Önt.

Technika és támogatás

Teljeskörű ügyintézés (domain regisztráció, tárhely bérlés)
Önnek csak meg kell rendelnie a weboldalt, minden adminisztrációs teendőt ránk bízhat, mi intézzük a domain regisztrációt, a tárhely bérlését, és minden más teendőt, amely az oldal elindulásához szükséges.
Keresőoptimalizálás tanácsadás
Az Ön szakmájához nem értünk, de a keresőoptimalizálásban tudunk tanácsot adni, hogy hogyan érdemes azt megvalósítani.
Teljes körű oktató anyag
Az évek során kifejlesztett oktatóanyagunkat adjuk át az elkészült weboldalra szabottan, hogy könnyedén tudja használni új honlapját.
CD/DVD-re történő kiírás
Az oldalt és a forrásanyagokat DVD-re vagy CD-re archiváljuk, és átadjuk Önnek.
12 hónap garancia
Az oldal átadását követően 3 hónapos garanciát biztosítunk, melynek keretében azonnali hibaelhárítást teszünk lehetővé bármilyen nem várt probléma esetén. A honlap teljesítményét a garancia ideje alatt folyamatosan figyeljük, melynek eredményétől függően további javaslatokat teszünk.

 

Ajándékba adjuk a csomag mellé:


250 MB webtárhely
Cégünk 1 teljes évre ingyen tárhelyet is biztosít új weboldala számára saját szerverünkön.
A 2. évtől a tárhely díja 3000 Ft + Áfa évente. 

Érdekli ajánlatunk vagy kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 20/288-3364-es számon, vagy írjon nekünk online az alábbi űrlapon keresztül. Kollegáink bizalommal várják megkeresését, és minden kérdésére válaszolnak.

 
Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás