s6

Honlapkészítés

Ügyféltermelő weboldalak

Beszűkültek a vállalkozása körül a piacok? Új lehetőségeket keres?
Megtapasztalta már az internetes sikert, de nem elégedett az eddigi eredményekkel?
Akkor adjon lehetőséget önmagának és vállalkozásának, hogy az internetes üzletteremtés terén szerzett széleskörű tapasztalatainkkal, létrehozzuk az Ön ügyféltermelő üzleti gépezetét.
Ebben a dinamikusan és egyre gyorsabban növekvő közegben nem köthet kompromisszumot. Ön profitorientált vállalkozó, nem fogadhat el olyan megoldást, melyről pár hónap után kiderül, hogy felesleges idő és pénzpocsékolás volt.

szolg02 szolg01

s13

Portál fejlesztés

Kizárólag nagymenőknek!

Nagyszabású tervei megvalósításához a legkörültekintőbben kell eljárnia. Egy összetett feladathoz, mint egy portál elkészítése egy összeszokott, tapasztalt csapat szükségeltetik.
Biztosak vagyunk benne, hogy akárcsak a fantáziája, az elénk tárt feladatok is sokrétűek, összetettek. Hogy elképzeléseit valósággá, egy dinamikusan fejlődő üzletté változtathassuk komplett fejlesztői csapattal állunk rendelkezésére.
Ha csak ötletekkel rendelkezik, forduljon nyugodtan hozzánk, segítünk a portál megvalósításában, a kezdeti ötletkereséstől kezdve, a tervezésen át, a tényleges programozásig.

szolg05 szolg01

webmarketing

Keresőmarketing

Hatékony online ügyféltermelés

Ha nem csak pozícionálni kívánja weboldalát, nemcsak az első helyet kívánja bitorolni a Google keresőben, hogy piaci pozíciót szerezzen üzletének, hanem egy látogatószámban hónapról-hónapra növekvő üzleti gépezet kialakítását tűzte ki célul, úgy Önnek keresőmarketingre van szüksége.
Ahogy megoldásaink sikerre vitték több tucat partnerük üzletét, úgy garantált, hogy keresőmarketing szolgálattásunkkal az Ön üzleti vállalkozása is hamarosan, a keresők által biztosított piacon keresztül fog dinamikusan növekedni. Nézzen szét referenciáink között, és nézze meg miként alapozzuk meg partnereink üzletét a keresőkön keresztül.

szolg03 szolg01

webaruhaz

Webáruház készítés

Megnyitottunk!

Ha Ön már rendelt interneten keresztül, akkor gondoljon abba bele, hogy ezt Önön kívül mennyien teszik meg nap, mint nap. Nem véletlen, hiszen egyre több ember él az online piac kínálta kényelmes lehetőségekkel.
Az online piac évi 30%-al, ráadásul exponenciálisan növekszik.
Egy webáruház nem csak egy kiegészítő lehetősége a hagyományos kereskedelemnek, hanem maga a jövő értékesítési formája is. Ha nem akar lemaradni erről az egyedülálló lehetőségről, melyet az internetes eladás kínál, akkor legjobb, ha már ma megkeresi webáruház készítő partnerét. Ajánljuk magunkat!

szolg04 szolg01


Kiegészítő szolgáltatásaink

s7
Rendszertervezés
Profittermelő üzleti háttér

Vannak ötletei, de nem tudja azt olyan formába önteni, hogy az a legoptimálisabb legyen az internet által támasztott követelményeknek? Segítségére lehetünk újonnan kiépítendő rendszerének teljeskörű informatikai és marketing rendszertervezésében, természetesen felhasználva üzlete eddigi tapasztalatait. A tervezés és fejlesztés során nagy hangsúlyt fektetünk a piac tulajdonságai által támasztott szempontokra, hogy partnereink számára valós, profittermelő rendszereket hozzunk létre.

Rendszertervezés

s3KeresőoptimalizálásMindig az elsők között

Itt lehet az Ön weboldala is, ha tisztában van azzal, hogy egy honlap önmagában csak egy honlap csupán, míg egy látogatott weboldal vállalkozásának motorja. Ezt jelenti az internet, hiszen szinte mindenki itt keres már. Viszont ha ebben a hatalmas honlap óceánban az Ön weboldala merül el, az a vállalkozása létét is fenyegetheti. Így ha már van weblapja, akkor szálljon velünk hajóra, de ha még nincs, akkor az első kérdése az legyen hozzánk, hogy "mit kell azért tennem, hogy a honlapom az elsők között legyen?

Keresőoptimalizálás

s5
Cégarculat tervezés
Öltöztesse fel vállalkozását!

Abban az esetben is állunk rendelkezésére, ha a honlap elkészítésén túl vállalkozása egyéb arculati elemeinek kialakítását is egy kézben szeretné tudni, legyen az névjegy, boríték, szórólap vagy plakát, kiadvány. Az ügyfelek előtti megjelenés kulcskérdése egy vállalkozásnak.
Tapasztalt tervező és kiadványszerkesztő munkatársainknak köszönhetően az Ön cégének is egy egységes, ugyanakkor egyedi, könnyen beazonosítható megjelenést biztosítunk az üzleti világban.

Cégarculat tervezés

s8TartalomfejlesztésCsak kreatívan!

Szép grafika, sok látogató, de mégsem jönnek az érdeklődők? Ez általános probléma az interneten. Egyik leggyakoribb vétség, amit a tulajdonos weboldalával tehet, hogy unalmas cégbemutatókkal, szervezeti felépítésekkel írja tele a tartalmat és ezzel traktálja az interneten jellemző türelmetlen felhasználót. Nem elég pusztán csak bemutatkozni, hanem tudatosan meg kell ragadni a látogató figyelmét, így felkeltjük benne a vágyat, hogy a megrendelő űrlapot kitöltse és leendő ügyfélként cégének plusz bevételt hozzon.

Tartalom fejlesztés

s12Tárhely bérlésWeboldala otthona!

Másik alaptényező, amire mindenképpen szüksége van, ha honlapot akar. Felkérés esetén a tárhellyel kapcsolatos tennivalókat veheti megoldottnak. A legkiválóbb minőségben kínáljuk tárhelyeinket annak érdekében, hogy weboldala működése mindig zavartalan legyen az év 99%-ában.
Egy üzleti weboldal esetében tényleges profitkiesést jelent, ha leáll a szerver és ezáltal nem érhető el a napi több száz vagy éppen több ezer látogató számára a weboldal. Ezt velünk kikerülheti.

Webtárhely

s1Domain regisztrációwww.rendeljmeg.hu

Ahhoz, hogy az oldal az interneten megjelenhessen, szükség van egy domain név lefoglalására is. A domain (vagyis a www.akarmi.hu) nevet érdemes körültekintően kiválasztani. Egy jól kitalált domain név nemcsak könnyen megjegyezhető, hanem egyértelműen utal az Ön tevékenységére is.
Számos internetszolgáltatóval kiépített partneri kapcsolataink révén a legkedvezőbb áron vállaljuk domain nevének regisztrációját. Sőt nálunk akár még ingyen is az Öné lehet!

Domain regisztráció

s11Logó tervezésTeremtsen márkát!

A logó a vállalkozás névjegye. Egyedivé, könnyen beazonosíthatóvá tesz minden céget. Éppen ezért nélkülözhetetlen a névjegykártyáján és a honlapján. Büszkék vagyunk azokra az ügyfeleinkre, akik üzleti weboldaluk mellett egyedi céges logójuk elkészítését is ránk bízták. Munkánk során kreatív, sokszínű tervekkel hozzuk létre a vállalkozás egyik legfontosabb ismérvét. A logótervezésről beszélni is csak fölösleges szócséplés, ezért tekintse meg már használatban lévő logó terveinket.

Logó tervezés

Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás