Webáruház készítés - értékesítsen online

Online kereskedelmi megoldások • Webshop készítés

Webáruház készítés a magasabb eladásokért!

Cégünk a honlapkészítés területén szerzett tapsztalatát immáron több éve a webáruház készítés területén is kamatoztatja. Ennek eredményeképpen olyan webshopokat adtunk ki kezeink közül, melyek hatékonyan képesek a látogatókat megragadni és vásárlókká tenni.

Ha még nem tette meg tekintse meg referencia listánkat webáruház készítés témakörben. Garantáltan tovább fog olvasni...
 

Lássunk mit kínálunk webáruház készítés szolgáltatásunkon belül!
 

Vásárlási folyamat megtervezése

A munkát soha nem azzal kezdjük, hogy "nekiugrunk" az arculat elkészítésének. Grafikus kollegáink, bár remek szakemberek, nem feltétlenül feladatuk megtervezni a webáruház vásárlási folymatait, a webáruház szerkezeti megfontolásait. Ezért minden esetben először "papíron" elkészítjük webáruháza tervezetét. Ebben a dokumentumban képet kap arról, hogy az egyes webáruház elemek (kosár, akciós termékek, stb.) hova és milyen formában kerülnek majd.

Egy-egy elemet ugyanis igen sokféleképpen lehet alkalmazni, ami nagyban növelheti vagy csökkentheti a látogatók elégedettségét, így a vásárlások számát. A tervezésbe belevonjuk Önt is, hiszen saját ágazatát Ön ismeri a legjobban.

Grafikai tervezés

A fő irányelveknek megfelelően grafikusaink elkezdik a munkát. Mint az eddigi munkáinkból is világosan látszik, webáruházaink a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva. Miért fontos ez? Azért mert a látogató egy online felületen minden esetben bizonytalan. Azonban ha egy olyan igényes oldalon tartózkodik, melyen láthatóan figyeltek a részletekre, a kételyét eloszlatva könyebben bírhatjuk vásárlásra.

A grafika tervezés során nemcsak a főoldal arculatát tervezzük meg, hanem az összes látható felületet, így a kategória-, adatlap, kosár, kassza, saját adatok nézetet is.

Programozás, a webáruházhoz tartozó funkciók

Az elkészült grafika alapján felépítjük a webáruházat azokkal a webshop funkciókkal, melyek segítségével az online értékesítésben felmerülő alapvető igények teljes mértékben kielégíthetőek. Cégünk összeállította azokat az elinduláshoz nélkülözhetetlen funkciókat, melyek egy értékesítési webáruházból nem maradhatnak ki.

Igyekeztünk egy olyan funkciógazdagságú webáruház csomagot összeállítani, amellyel a webáruház könnyedén és hatékonyan lesz képes eladásokat produkálni az interneten. A csomag funkcióit, moduljait a következő link alatt tekintheti meg. link

Egyedi fejlesztés

Egy webáruház funkcióiban sokszor többet kíván, mint ami a legtöbb webáruházban helyet kap. Amennyiben erre igénye mutatkozik, cégünk bármilyen egyedi fejlesztést képes megvalósítani. Tudjuk, hogy egy webáruház akkor lehet igazán sikeres, ha azt számos eladásnövelő (hűségpont, ajándék, stb.) funkció segíti. Felmerülhet olyan igény is, hogy saját ügyviteli rendszereit (pl. számlázó vagy rakárkészlet program) kell a webáruházzal összekötni.

Ezen a téren is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Javaslom, hogy tekintse meg azokat a funkciókat, melyeket az alapcsomagon felül kínálunk. link


Termék feltöltés, adminisztrációs felület

A termékek feltöltésére egy igen hatékony és gyors módszert kínálunk. A termékeket nem szükséges egyesével az adminisztrációs felületen keresztül feltölteni, ami értelemszerűen nagy munkabefektetést igényelne. Ehelyett az adatokat egy átlátható táblázat segítésével (csv) importálhatja be a webáruház adatbázisába. Így a napi használat nagy mértékben egyszerűsödik, mert elég egyetlen táblázatot kezelni és importálni.

A webáruház adminisztrációja a termékfrissítésen túl az egyéb, ún. információs tartalmak (vásárlási információk, kapcsolat, hírek, stb.) kezeléséből is áll. Ezek szerkesztését könnyedén elvégezheti az egyedi felhasználónévvel és jelszóval ellátott adminisztrációs felületről.


Garancia, tulajdonjog

A letesztelt majd élesített webáruház átadását követően cégünk 1 teljes évig teljes körű garanciát vállal az elkészített szoftverre, így amennyiben a webshop használata során bármilyen működési, vagy egyéb probléma merülne fel, a javítást minden esetben térítésmentesen és azonnal elvégezzük. Az élesítést követően a webáruház  az Ön tulajdonába fog kerülni. Cégünknél tehát nincs havi, vagy éves licence díj, a kódot szabadon felhasználhatja.

 

Mit kínálunk és mennyiért?

Cégünk kínálatában egy ún. alapcsomag kap helyet. Ez egy kész megoldás, ami nagyon jó kiindulási alapot teremt az online értékesítésben. Az alábbi csomag természetesen kiegészíthető bármilyen egyedi igénnyel, extra funkcióval. A csomag tartalmát az alábbi linkre kattintva tekintheti meg. 

Csomag ajánlat megtekintése

Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás