webhosztingWebhosting

Webtárhely szolgáltatás • 99%-os rendelkezésre állás

Abban az esetben, ha már van domain neve, vagy még csak most szeretne regisztráltatni egyet, mindenképpen szüksége van egy tárterületre, ahova készülő oldalát elhelyezheti.
Korántsem mindegy azonban, hogy erre a célra milyen szolgáltató kínálatát veszi igénybe. Nem elég csupán a tárhely méretét és a csomag legfontosabb tulajdonságait áttanulmányozni. Fontos felmérni, hogy internetes megjelenése milyen célokat szolgál. Más tulajdonságokat kell szem előtt tartani, ha oldala egy statikus tartalommal rendelkező céges weboldal, és mást, ha az egy dinamikusan fejlődő, magas látogatottsággal bíró portál, vagy webáruház.

webhosting

Éppen emiatt segítünk felmérni azt, hogy milyen teljesítményű, méretű tárhelyre van szüksége, hogy valóban olyan követelményeknek feleljen az meg, melyet előzetesen elvárt. Sok esetben ugyanis a szolgáltatók fölöslegesen kínálnak nagyméretű tárhelyeket, miközben az oldal tényleges mérete alig éri egy tárhely 10%-át. Nagyobb oldalak esetén pedig fontos a minőség és megbízhatóság, melyet nem mindegyik tárhely szolgáltató képes magas színvonalon biztosítani.
Legyen szó tehát bármilyen igényről, mi mindig megtaláljuk cége számára az optimális megoldást.

Miben lehetünk segítségére?

  • Segítünk felmérni, hogy mekkora tárhelyre van szüksége
  • Minőségi tárhely szolgáltatásokat kínálunk cége számára
  • Rugalmas domain elhelyezést biztosítunk
  • Amennyiben szerver vásárláson gondolkodik, segítünk kiválasztani a legoptimálisabb megoldást
  • Teljeskörű ügyintézést kínálunk, hogy az adminisztrációval ne az Ön ideje menjen el
btn2article icon Kapcsolódó cikkek
Email: info@elux.hu 
Irodák:
Budapest II., Bem József u. 6. fszt.
Székesfehérvár, Grand Inkubátorház
Kápolnásnyék, Fő u. 10. 

(Előzetes időpontegyeztetéssel)Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás